Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

SYOSS Anti Grease suchý šampón 200 ml

4,7 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,50 €

SYOSS Anti Grease suchý šampón 200 ml

Dennodenne bojujete s rýchlo sa mastiacimi vlasmi? Potom určite oceníte suchý šampón SYOSS Anti Grease, ktorý vám zaručí dokonalý vzhľad vlasov ľahko a rýchlo – len nastriekajte a vyčešte. Nielenže vaše vlasy zbaví nečistôt a mastnoty, ale tiež ich zanechá lesklé a svieže.

Dokonalé vlasy v priebehu pár chvíľ

  • O deň dlhšie svieže a čisté vlasy bez nutnosti umývania
  • Ideálny pre ľahko a rýchlo mastiace sa vlasy
  • Rýchle použitie a jednoduché vyčesávanie
  • Nezanecháva zvyšky
  • Príjemná svieža vôňa

Použitie:
Pred každým použitím dôkladne pretrepte a môžete začať! Prikryte si ramená uterákom a dôkladne prečešte vlasy. Šampón aplikujte do suchých vlasov krátkymi strekmi zo vzdialenosti 20 cm a medzi jednotlivými strekmi sprej pretrepte. Následne jemne vmasírujte uterákom a znovu vlasy prečešte. Prípadné zvyšky prášku môžete odstrániť vysušením vlasov fénom. 

Zloženie:
Isobutane, Alcohol denat., Oryza Sativa Starch, Butane, Propane, Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Hexyl Salicylate, Citronellol, Citral, Geraniol, Cetrimonium Chloride

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Suchý

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Mastné

Objem

Objem 200 ml
Kód:  VLS635
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000100695800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14