Obnoviť stránku

SWISS HAIRCARE Premium Haarpflege Set V.

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SWISS HAIRCARE Premium Haarpflege Set V.

SWISS HAIRCARE Premium Haarpflege Set V.
 

Darčeková sada Premium Haarpflege obsahuje jemný šampón, praktickú kozmetickú taštičku a okrúhlu kefu na vlasy. Táto sada je darčekovo zabalená a môže tak byť skvelým darčekom pre ženy, ktoré rady starajú o svoje vlasy. Dajte ženám darček, ktorý im pomôže dlhodobo udržať krásu a zdravie ich vlasov!

Darčeková sada pre krásne vlasy od Swiss Haircare obsahuje kefu, ktorá vlasy prečesáva a príjemne pritom prekrvuje pokožku hlavy. Jemný šampón dodáva vlasom jemnosť, pružnosť a nádherný lesk. Spevňuje vlasové vlákno a jedinečným spôsobom posilňuje obranyschopnosť vlasov. Zanecháva vlasy ošetrené, svieže a nádherne navoňané jemnou vôňou!

Obsah sady:

  • Okrúhla kefa na vlasy
  • Kozmetická taštička
  • Šampón
Kód:  KSDS0646
Produktové číslo:  4260157672581

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01