Obnoviť stránku

Swatch SFK300G

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Swatch SFK300G

Swatch FW07 Climber Flowery SFK300G sú elegantné dámske hodinky, ktoré zaujmú svojim zaujímavo spracovaným vzhľadom. Hodí sa na denné nosenie alebo na dôležitú pracovnú schôdzku rovnako ako na večerné posedenie s priateľmi. Hodinky disponujú všetkými základnými funkciami a majú batériové napájanie. Puzdro je vyrobené z plastu a hodinky majú strieborný ciferník, ktorý dobre ladí so strieborným pásikom. Tieto hodinky predstavujú perfektnú kvalitu, pekný dizajn a spoľahlivosť!
Hodinky sú vodotesné, a tak ich môžete bez obmedzenia využívať v lete pri vode, pri vodných športoch, v bazéne alebo sa s nimi môžete bez obáv prechádzať vonku v daždi. Pekné balenie hodiniek je predurčuje ako skvelý darček, ktorý svojou spoľahlivosťou a funkčnosťou poteší každého obdarovaného. Darujte originálne hodinky, ktoré majú štýl!
Funkcie:
Základné
Typ:
Analógové
Puzdro:
Plast
Sklíčko:
Plast
Remienok:
Nerezová oceľ
Vodotesnosť:
30 m
Napájanie:
Batérie
Farba ciferníku:
Strieborná
Farba remienka:
Strieborná
Rozmery:
34 x 34 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO2487
Produktové číslo:  SFK300G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01