Obnoviť stránku

Biela náušnica perla dekorovaná krištáľmi Swarovski 31151.1 (925/1000, 4 g)

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Biela náušnica perla dekorovaná krištáľmi Swarovski 31151.1 (925/1000, 4 g)

Nádherné náušnice v tvare perál sú vyrobené z rhodiovaného striebra. V jednoduchosti je krása a tieto očarujúce náušnice sú toho dôkazom. Malé biele perly jemným spôsobom zdobia ušká dievčat aj mladých žien. Sú vhodné na denné nosenie, ale s náhrdelníkom a náramkom z rovnakých perál budú jedinečnou voľbou aj na slávnostné príležitosti. Nežnú krásu malých perál zvýrazňuje ich biela farba, ktorá pôsobí veľmi elegantne. Doprajte si náušnice, ktoré vám pristanú!

Striebro je v šperkárskom priemysle často využívané najmä vďaka svojim vlastnostiam. Pre svoju jednoduchú krásu a cenovú dostupnosť je striebro jedným z najžiadanejších módnych doplnkov každej doby. Elegantný šperk pochádza z populárnej kolekcie Elements krištáľov od návrhára Swarovski. Povrch náušníc je rhodiovaný – je upravený antioxidačne, aby na vzduchu nečernal a nestrácal svoj lesk. Technológia rhodiovania zvyšuje odolnosť šperku a jeho lesk a ten je potom na prvý pohľad na nerozoznanie od bieleho zlata. Striebornú farbu náušníc vhodne dopĺňajú jedinečné biele perly Swarovski, ktoré sú nádhernou ozdobou ušiek dievčat i žien. Zaobstarajte ženám krásny šperk, ktorý rozžiari ich oči!

Materiál:
Striebro rhodium 925/1 000
Osadenie:
Perly Swarovski Elements
Dĺžka:
26 mm
Priemer perly:
10 mm
Váha:
4 g

 
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Osadenie, kamienky

Osadenie Perla syntetická

Materiál

Materiál Striebro
Rýdzosť Striebro 925/1000
Hmotnosť šperku 5,00 g
Povrchová úprava Lesk, Ródiovanie

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Kĺbové
Kód:  SP3177
Produktové číslo:  8590962312447

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08