Obnoviť stránku

Biela náušnica perla dekorovaná krištáľmi Swarovski 31142.1 (925/1000, 0,9 g)

4,4 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Biela náušnica perla dekorovaná krištáľmi Swarovski 31142.1 (925/1000, 0,9 g)

Nádherné náušnice v tvare perál sú vyrobené z rhodiovaného striebra. V jednoduchosti je krása a tieto očarujúce náušnice sú toho dôkazom. Malé biele perly jemným spôsobom ozdobia ušká dievčat aj mladých žien. Sú vhodné na denné nosenie, ale s náhrdelníkom a náramkom z rovnakých perál budú jedinečnou voľbou aj na slávnostné príležitosti. Nežnú krásu malých perál zvýrazňuje ich biela farba, ktorá pôsobí veľmi elegantne. Uzatváranie náušníc je na skrutku. Doprajte si náušnice z perál, ktoré vám pristanú!

Striebro je v šperkárskom priemysle často využívané najmä vďaka svojim vlastnostiam. Pre svoju jednoduchú krásu a cenovú dostupnosť je striebro jedným z najžiadanejších módnych doplnkov každej doby. Elegantný šperk pochádza z populárnej kolekcie Elements krištáľov od návrhára Swarovski. Povrch náušníc je rhodiovaný – je upravený antioxidačne, aby na vzduchu nečernal a nestrácal svoj lesk. Technológia rhodiovania zvyšuje odolnosť šperku aj jeho lesk a ten je potom na prvý pohľad na nerozoznanie od bieleho zlata. Striebornú farbu náušníc vhodne dopĺňajú jedinečné biele perly Swarovski, ktoré sú nádhernou ozdobou ušiek dievčat i žien. Zaobstarajte ženám krásny šperk, ktorý rozžiari ich oči!

Materiál:
Striebro rhodium 925/1 000

Osadenie:
Perly Swarovski Elements

Priemer perly:
8 mm
Váha:
0,9 g

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Určenie

Určenie Dámske

Osadenie, kamienky

Osadenie Perla syntetická

Veľkosť

Veľkosť 0,08 cm (0,8 mm)

Materiál

Materiál Krištáľ, Striebro
Rýdzosť Striebro 925/1000
Hmotnosť šperku 2,00 g
Povrchová úprava Ródiovanie

Typ náušníc

Typ náušníc Kôstky

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Puzeta
Kód:  SP3173
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590962312102

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14