Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Krystal náušnice srdce dekorované kryštály Swarovski 31139.1 (925/1000, 0,2 g)

4,2 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Krystal náušnice srdce dekorované kryštály Swarovski 31139.1 (925/1000, 0,2 g)

Swarovski Elements sú originálne a jedinečné šperky, ktoré sú vhodné na každú príležitosť a ktorých využitie je naozaj široké. Vďaka pestrej ponuke všetkých druhov ozdôb si iste vyberie každý. Šperky Swarovski sú kvalitné a jedinečné. Umožňujú perfektne vyjadriť vašu vlastnú osobnosť.

Kryštály Swarovski obsahujú 32 % oxidu olovnatého. Tento prídavný materiál zabezpečí zvýšenú tvrdosť, čistotu a žiarivosť. Okrem toho sú kamene ošetrené špeciálnou chemickou úpravou, vďaka čomu je zosilnený ich lesk aj mimo umelé prostredie nasvietených vitrín. Šperk Swarovski Elements sa neodrie ani nesčernie.

Swarovski Elements Krystal Srdce sú originálne skrutkovacie náušnice v tvare nežného srdiečka, ktoré je tvorené nádherne brúseným lesklým kryštálom. Strieborný šperk je porhodiovaný, vďaka čomu ho veľmi dobre znášajú tiež citlivejšie nositeľky.

Šperk je dodávaný v priehľadnej krabičke.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Osadenie, kamienky

Osadenie Krištále Swarovski

Veľkosť

Veľkosť 0,7 cm (7 mm)

Materiál

Materiál Krištáľ, Striebro
Rýdzosť Striebro 925/1000
Hmotnosť šperku 2,00 g
Povrchová úprava Lesk, Ródiovanie
Kód:  SP3172
Produktové číslo:  8590962312935

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04