Obnoviť stránku

Švajčiarske hodinky

Švajčiarske hodinky (swiss watches) sú zárukou kvality, presnosti a spoľahlivosti. S viac než 300-ročnou tradíciou je hodinárstvo vo Švajčiarsku remeslo, ktoré bolo dotiahnuté do úplnej dokonalosti. Nejde len o obyčajné meranie času. Swiss hodinky sú zároveň šperkom, ktorý čo-to vypovedá o vašom vkuse a postavení. Ako vybrať tie najlepšie?

Pokračovať
Spresniť parametre
19 položiek

Švajčiarske hodinky

Vo svete hodiniek sú švajčiarske hodinky pojmom. Švajčiarske hodinky majú dlhú tradíciu a splnia očakávania aj tých najnáročnejších používateľov, ktorí hľadajú presnosť, kvalitu alebo umelecké dielo. Hodinky swiss made sú dostupné v širokom cenovom rozpätí, od tých v strednej cenovej kategórii, po tie najluxusnejšie švajčiarske hodinky v limitovaných sériách. Vyberte si švajčiarske hodinky Calvin Klein, Tissot, Claude Bernard, Swiss Eagle alebo napríklad hodinky WENGER, ktoré vám budú dlho slúžiť a vyzerať ako nové.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14