Obnoviť stránku

SUUNTO M5 MEN ALL BLACK PACK

3,0 1 hodnotení

SUUNTO M5 MEN ALL BLACK PACK

Sport tester od spoločnosti Suunto je učený pre športových nadšencov a vďaka jeho praktickým funkciám si ho veľmi rýchlo obľúbite. Suunto je medzinárodná špičkou nielen v obore potápačských, ale aj tréningových, jachtárskych, golfových a mnohých ďalších náramkových počítačov. Inovátorom tejto firmy sa stal fínsky outdoorový nadšenec a orientačný bežec Tuomas Vohlonen, ktorý zostrojil inovovaný kompas naplnený tekutinou a udal tak novú úroveň jeho presnosti.
Púzdro športtestera SUUNTO M5 MEN je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá sa pýši veľkou tvrdosťou a zaručuje perfektný vzhľad po celú dobu životnosti hodiniek. Ciferník je chránený odolným minerálnym sklíčkom zaručujuje odolnosť aj pri nešetrnom zaobchádzaní. Gumový pásik sa skvelo prispôsobí vašej ruke a poskytne komfort a pohodlie pri nosení. Výrobcom udávaná vodotesnosť dosahuje hodnoty 3 ATM, nemusíte tak mať strach z nečakaného dažďa pri tréningu.
Suunto M5 sa stane vaším univerzálnym sprievodcom pre širokú škálu športových aktivít. Perfektne zvládne splniť aj tie najvyššie požiadavky. Okrem štandardných funkcií ako je zobrazenie hodín v 12/24-hodinovom formáte, disponuje tiež kalendárom, denným alarmom či stopkami. Ovládanie je jednoduché pomocou tlačidiel, ktoré možno ľahko zamknúť.
Šport tester okrem testu fyzickej kondície ponúka funkciu 3 osobných cieľov. Vyberať si možno z režimu zlepšenie kondície, redukcia hmotnosti alebo voľného tréningu. Samozrejmosťou, sú kompletné pokyny k dennému cvičeniu s ideálnym trvaním a intenzitou. Súčasťou balenia je nevyhnutný hrudný pás Suunto Comfort Dual Belt, ktorý je navyše kompatibilný s väčšinou posilňovacích kardio strojov.
Výrobca ponúka veľa možností ohľadom odosielania dát cvičení napr. Na Movescount.com pomocou voliteľného zariadenia Suunto Movestick. Stiahnuť si tiež môžete ľubovoľný tréningový program z Movescount.com.

Hlavné prednosti:

  • Hrudný pás Suunto Comfort Dual Belt
  • Ľahko ovládateľné
  • Test fyzickej kondície
  • Automatické prispôsobenie programu cvičenia pre nasledujúcich 7 dní
  • Možnosť stiahnutia tréningového programu z Movescount.com
  • Spätná väzba vo forme motivačnej správy

Parametre a špecifikácie:
Vlatnosti a funkcie:
12 / 24h formát času
Kalendár
Denný alarm
Stopky
Návrhy intenzity cvičenia v reálnom čase
monitorovanie rýchlosti a vzdialenosti (s voliteľným zariadením Suunto Foot POD, Bike POD alebo GPS POD)
menu v 9 jazykoch (EN, DE, FR, ES, IT, FI, SV, NL, PT)

Parametre a špecifikácia

Kód:  KHO5316
Produktové číslo:  SS018260000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11