Obnoviť stránku

StriVectin Tightening Face Serum 50 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

StriVectin Tightening Face Serum 50 ml

StriVectin Tightening Face Serum je špeciálne pleťové sérum, ktoré sa rýchlo vstrebáva a pravidelným používaním napína a vyhladzuje pokožku a dodáva jej zjednotený tón. Výsledkom je viditeľne zdravšia, pevná a hladká pleť s jasnými kontúrami bez ovisnutej kože. Obsahuje patentovanú technológiu NIA-114, ktorej základom je 40 rokov testovaná molekula niacínu (vitamínu B3). Táto látka zaisťuje ostatným zložkám lepší účinok a posilňuje najvrchnejšiu časť epidermy, čím dochádza k jej obnove a ochrane pred vonkajšími vplyvmi. Zloženie s pullulánom zabraňuje vädnutiu a šťava z ciroku napomáha pružnosti. Výťažok z rias chráni pokožku pred antioxidantmi. Pleťové sérum StriVectin Tightening nebolo testované na zvieratách.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra StriVectin Tightening Face Serum 50 ml

  • Pleťové sérum StriVectin Tightening
  • Rýchlo sa vstrebáva
  • Pravidelným používaním napína a vyhladzuje pokožku a dodáva jej zjednotený tón
  • Výsledkom je viditeľne zdravšia, pevná a hladká pleť s jasnými kontúrami bez ovisnutej kože
  • Obsahuje patentovanú technológiu NIA-114
  • Zloženie s pullulánom zabraňuje vädnutiu a šťava z ciroku napomáha pružnosti
  • Výťažok z rias chráni pred antioxidantmi
  • Pleťové sérum StriVectin Tightening nebolo testované na zvieratách

Použitie:
Naneste malé množstvo séra na čistú tvár pred aplikáciou hydratačného krému. Kruhovým pohybom jemne vmasírujte až do úplného vstrebania. Aplikujte ráno a večer.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Myristyl Nicotinate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Butylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Hydrogenated Ethyl Hexyl Olivate, Dimethicone, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Pentylene Glycol,Polyacrylamide, Steareth-2, Panthenol, Bisabolol, Pullulan,Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Algae Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Cyathea Cumingii Leaf Extract, Ceramide NG, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Behenyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sodium Polystyrene Sulfonate, Tetrapeptide-21, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Sodium Levulinate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, C13-14 Isoparaffin, Sorghum Bicolor Stalk Juice, Sorbitan Laurate, Xanthan Gum, Laureth-7, Hydroxyethylcellulose, Poloxamer 338, Silica, Cinnamic Acid, Glyceryl Caprylate, Levulinic Acid, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Tetrasodium EDTA, BHT, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Limonene

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Tónovací, Proti vráskam, Lifting a spevnenie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Sérum

Balenie

Objem 50 ml

Druh

Druh kozmetiky Pleťová
Kód:  KSPL2675
Produktové číslo:  810907029437

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08