Obnoviť stránku

StriVectin SD Advanced Plus Intensive Moisturizing Concentrate 60 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

StriVectin SD Advanced Plus Intensive Moisturizing Concentrate 60 ml

Získajte svieži a mladistvý vzhľad s vylepšeným hydratačným krémom StriVectin. Tento luxusný krém dokáže výrazne znížiť výskyt vrások, ale aj strií. Vďaka jeho unikátnej receptúre obsahujúcej inovovaný Collagex-CE Complex sa vám aktivuje kolagén a špeciálna molekula NIA-114 sa postará o dostatočnú hydratáciu pleti a jej žiarivý vzhľad. Vaša pokožka tak bude prirodzene pružná a pevnejšia. S krémom SD Advanced PLUS Intesive Moisturizing Concetrate sa viditeľne zbavíte aj strií už za 4 týždne pravidelnej aplikácie. A za 2 týždne sa môžete tešiť na poznateľný úbytok vrások. S krémom StriVectin získate zdravý vzhľad a skvelý pocit, ktorý si všimne aj vaše okolie. Hydratačný krém je vhodný pre ženy aj mužov od 30 rokov.

Kľúčové vlastnosti krému StriVectin SD Advanced PLUS Intesive Moisturizing Concentrate, 60 ml unisex

  • Hydratačný krém, ktorý vám zaistí svieži a mladistvý vzhľad
  • Luxusný krém dokáže výrazne znížiť výskyt vrások a strií
  • Inovovaný Collagex-CE Complex sa postará o aktivácii kolagénu
  • Špeciálna molekula NIA-114 zaistí dostatočnú hydratáciu pleti a jej žiarivý vzhľad
  • S krémom StriVection bude vaša pokožka prirodzene pružná a pevnejšia
  • S krémom SD Advanced PLUS Intesive Moisturizing Concetrate sa viditeľne zbavíte strií za 4 týždne
  • Za 2 týždne po aplikovaní krému sa môžete tešiť na poznateľný úbytok vrások
  • Hydratačný krém je vhodný pre ženy aj mužov od 30 rokov

Zložky s blahodarnými účinkami

  • NIA-114 (Niacin) zaistí dostatočné vyživenie pokožky a zároveň podporuje funkciu ostatných zložiek
  • Collagex_CE Complex podporuje produkciu mladého kolagénu
  • Kyselina hyalurónová hĺbkovo pleť hydratuje

Krém StriVectin je ohľaduplný k vám aj prírode

Krém SD Advanced PLUS Intesive Moisturizing Concetrate neobsahuje škodlivé látky a je bez sulfátov, silikónov aj parabénov. Výrobok je v ekologickom obale z rozložiteľných plastov. Hydratačný krém nebol testovaný na zvieratách a je umiestnený v recyklovateľných krabiciach.

Použitie:
Malé množstvo hydratačného krému vmasírujte do oblastí poznamenaných vráskami alebo na strie. Vyhnite sa oblasti očí. Krém StriVectin používajte ráno a večer na čistú pokožku.

Upozornenie:
Dajte si pozor na opaľovanie. Maska obsahuje alfa hydroxykyselinu (AHA), ktorá môže zvýšiť citlivosť pokožky na slnko a zvyšuje sa šanca spálenia kože. Používajte opaľovací krém, chráňte sa odevom a obmedzte pohyb na priamom slnku pri používaní tejto masky.

Zloženie:
Collagex-CE Complex with Copper Tripeptide and Marine Ferments,  Hyaluronic Acid, White Water Lily Extract, Green Bean Seed Extract, Tucuma, Cupuacu and Murumuru Buttrs, Aqua, Glycrin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Trimethyllolpropane Tricaorylate/Tricaprate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Propanediol, Myristyl Nicotiante, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Bis-Stearyl Dimethicone, Glyceryl Stearate, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Dimethicone, Sorbitan Stearate, Stearoxymethicone/Dimethicone Copolymer, 1,2-Hexanediol, Palmitoyl Tripeptide-38, Oryza Tripeptide-1, Copper Tripeptide-1, Saccharide Isomerate, Panthenol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, PEG-40 Stearatem Astrocaryum Vulgare Kerne Oil, Polysilicone-11, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceteareth-20, Bisabolol, Caprylhydroxamic Acid, Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 sh-Oligopeptide-1, Phaseolus Lunatus (Green Bean) Seed Extract, Aloe Barbadensiis Leaf Juice, Bacillus/Sea Salt Ferment Filtrate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Polyglyceryl-4 Diisostearate(Polyhydroxysteartate/Sebacate, Pentaclethra Macroloba Seed Oil/Behenic Acid(Aminopropanediol Amides/Esters, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Avodia Rutaecarpa Fruit Extract, Sodium

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 60 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Zmiešaná, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Lifting a spevnenie

Vek

Vek 30+

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL2681
Produktové číslo:  810907029550

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17