Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Strivectin Moisture Matrix Cleanser 118 ml

Príslušenstvo k tovaru

Strivectin Moisture Matrix Cleanser 118 ml

Hydratačný čistiaci gél StriVectin Moisture Matrix Cleanser šetrne pleť čistí a zbavuje ju všetkých nečistôt a odumretých kožných buniek, a to bez známok podráždenia či narušenia prirodzenej rovnováhy pleti. Účinne odstraňuje aj odolný make-up vrátane očného líčenia a dlhotrvajúceho rúžu. Pleť hydratuje, vyživuje a zanecháva ju dokonale čistú, hodvábne jemnú a žiarivú. Jeho unikátne trojfázová receptúra sa premieňa z gélu na olej a následne na mlieko. Bohaté zloženie obsahuje celý rad prospešných olejov a patentovanú molekulu niacín NIA-114, ktorá viditeľne minimalizuje vrásky a pleti dodáva mladistvejší vzhľad. Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti jemného čistiaceho gélu StriVectin Moisture Matrix Cleanser

  • Hydratačný čistiaci gél StriVectin Moisture Matrix Cleanser jemne pleť čistí bez podráždenia
  • Perfektne odstraňuje aj odolný make-up
  • Pokožku zanecháva vyživenú, hydratovanú a rozjasnenú
  • Unikátna trojfázová receptúra sa premieňa z gélu na olej a následne na mlieko
  • Patentovaná molekula niacínu NIA-114 viditeľne minimalizuje vrásky
  • Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti

Aktívne látky:

  • NIA-114 (Niacín) poskytuje pokožke výživu a podporuje funkciu ostatných látok.
  • Výnimočná zmes štyroch olejov (marhuľový, avokádový, sladký mandľový a hroznový) jemne odstraňuje mejkap a nečistoty. Pokožku udržuje hydratovanú a vláčnu.
  • Výťažok z listov púpavy dodáva pokožke žiarivejší vzhľad.
  • Extrakty z ryžových otrúb a zo slnečníc pleť upokojujú, vyživujú a poskytujú jej antioxidačnú ochranu.

Použitie:
Gél krúživými pohybmi jemne vmasírujte na suchú pokožku, kým sa nepremení v olej. Navlhčite si ruky teplou vodou a pokračujte v masáži, až sa olej premení v čistiace mlieko. Potom opláchnite a osušte.

Zloženie:
Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Aqua (Water, Eau), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Sucrose Palmitate, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Myristyl Nicotinate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Fragrance (Parfum), Taraxacum Officinale (Dandelion) Extract, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Phenoxyethanol, CI 16035 (Red 40)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Profesionálne

Objem

Objem 118 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Zmiešaná

Typ produktu

Typ produktu Gél
Typ mydla Tekuté

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov
Kód:  KSPL2659
Produktové číslo:  810907027679

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12