Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

StriVectin Advanced Retinol Intensive Night Moisturizer 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

StriVectin Advanced Retinol Intensive Night Moisturizer 50 ml

StriVectin Advanced Retinol Intensive Night Moisturizer 50 ml je nočný pleťový krém určený na starostlivosť o vrásky a unavenú a povädnutú pleť. Je vhodný pre ženy nad 40 rokov. Táto nočná starostlivosť dopraje pleti regeneráciu, po ktorej bude vyzerať mladšie a zdravšie. Viditeľné výsledky môžete pozorovať už za 2 týždne od prvého použitia. Krém sa postará o vyhladenie jemných očných liniek i hlbších vrások. Hydratuje pleť do hĺbky a dodá kompletnú výživu. Vďaka tomu dochádza časom k jej spevneniu, navráteniu pružnosti a zdravšiemu vzhľadu pomocou obnovy proteínov, mikroživín, vody a lipidov v pokožke. Pleťový krém StriVectin Advanced Retinol Intensive Night Moisturizer nebol testovaný na zvieratách.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému StriVectin Advanced Retinol Intensive Night Moisturizer 50 ml

  • Nočný krém StriVectin Advanced Retinol Intensive Night Moisturizer
  • Je určený na starostlivosť o vrásky a unavenú a povädnutú pleť
  • Vhodný pre ženy nad 40 rokov
  • Regeneruje pleť, ktorá vyzerá mladšie a zdravšie
  • Viditeľné výsledky už za 2 týždne od prvého použitia
  • Krém sa postará o vyhladenie jemných očných liniek i hlbších vrások a elimináciu škvŕn
  • Hydratuje pleť do hĺbky a dodá kompletnú výživu
  • Spevňuje, navracia pružnosť a zdravší vzhľad
  • So slnečnicou, avokádom, olivovým olejom, medom, kyselinou hyalurónovou, vitamínom E a bambuckým maslom
  • Vitamín A Retinol pomáha pri riešení kožných problémov
  • Patentovaná technológia NIA-114 posilňuje kožnú bariéru a poskytuje lepší účinok ostatným zložkám
  • Pleťový krém StriVectin Advanced Retinol Intensive Night Moisturizer nebol testovaný na zvieratách

Jedinečné a šetrné zloženie pleťového krému

StriVectin Advanced Retinol Intensive Night Moisturizer obsahuje vitamín A Retinol, ktorý pomáha pri riešení kožných problémov, ako je akné, jemné vrásky a pigmentácia. Vyhladzuje pokožku a eliminuje škvrny. Zloženie s patentovanou technológiou NIA-114, ktorej základom je 40 rokov testovaná molekula niacínu (vitamínu B3), zabezpečuje ostatným zložkám lepší účinok a posilňuje najvrchnejšiu časť epidermy, čím dochádza k jej obnove a ochrane pred vonkajšími vplyvmi. Po slnečnici, avokáde, olivovom oleji, vitamíne E a bambuckom masle je pokožka hladká a jemná a kyselina hyalurónová s medom jej poskytujú výživu a navracajú pružnosť.

Použitie:
Malé množstvo jemne vmasírujte na čistú tvár. Používajte večer po aplikácii séra s koncentráciou retinolu.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Glycerin, Myristyl Nicotinate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Di-C12-15 Alkyl Fumarate, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Propanediol, Steareth-2, Myristyl Myristate, Dimethicone, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Steareth-21, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Retinol, Retinyl Palmitate, Copper Tripeptide-1, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Resveratrol, Sorbitan Oleate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Caesalpinia Spinosa Gum, Sodium Hyaluronate, Hexapeptide-3, Jojoba Esters, Panthenol, Tocopherol, Sodium Ascorbate, Bisabolol, Enteromorpha Compressa Extract, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Tocopheryl Acetate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Caprylyl Glycol, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Silica, Stearyl Alcohol, Lactic Acid, Isohexadecane, Xanthan Gum, Polysorbate 80, Butylene Glycol, BHT, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Zmiešaná, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Tónovací, Proti vráskam, Lifting a spevnenie

Vek

Vek 40+

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL2678
Produktové číslo:  810907022285

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02