Obnoviť stránku

StriVectin Advanced Retinol Concentrated Serum 30 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

StriVectin Advanced Retinol Concentrated Serum 30 ml

Zmiernite prejavy starnutia vašej pleti. Vyhláste vojnu vráskam a buďte nadšení zo znovu rozžiarenej a jemnej pokožky vďaka pleťovému séru StriVectin Advanced Retinol Concentrated Serum. Tento prípravok s koncentrovaným retinolom a s extraktom z Alfalfy, ktorých pôsobenie proti vráskam navyše výrazne zosilňuje patentovaná molekula niacínu NIA-114, vašu pleť zjednotí a spevní. Zaraďte toto ľahké sérum do vašej každodennej starostlivosti o pokožku a používajte ho v kombinácii s vašim obľúbeným denným a nočným krémom. Doprajte si viditeľne mladistvejší vzhľad.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra StriVectin Advanced Retinol Concentrated Serum

  • Sérum s koncentrovaným retinolom na každodennú starostlivosť o pleť
  • Redukuje vrásky a jemné linky v tvári
  • StriVectin Advanced Retinol Concentrated Serum zmierňuje prejavy starnutia pleti
  • Obsahuje patentovanú molekulu niacínu (vitamín B3) NIA-114
  • Výsledok 40-ročného výskumu s klinicky preukázanými výsledkami
  • Žiadny z prípravkov StriVectin nebol testovaný na zvieratách

Aktívne látky:
NIA-114 (Niacín – vitamín B3) – dodáva pokožke živiny a zvyšuje účinnosť ostatných zložiek
Retinol – na elimináciu vrások a jemných liniek v tvári
Extrakt z Alfalfy – spevňuje pleť a redukuje vrásky
Dermaxyl – na aktiváciu tvorby kolagénu

Typ pleti:
Vhodné pre všetky typy pleti.

Použitie:
Na čistú pleť naneste primerané množstvo séra, ktoré jemným kruhovým pohybom vmasírujete do pokožky. Nechajte prípravok úplne vstrebať. Následne použite denný alebo nočný krém.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Cyclopentasiloxane, Glycerin, Myristyl Nicotinate, Polysorbate 20, Dimethicone, Isopentyldiol, Olive Oil PEG-7 Esters, Polymethylsilsesquioxane, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Retinol, Retinyl Palmitate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Palmitoyl Hexapeptide-12, Medicago Sativa (Alfalfa) Extract, Sodium Hyaluronate, Yeast Polysaccharides, Ceramide NG, Rosa Multiflora Fruit Extract, Biosaccharide Gum-1, Bisabolol, Ethylhexylglycerin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, PEG-10 Rapeseed Sterol, Sorbitan Oleate, Tribehenin, Tocopherol, Hydrogenated Lecithin, Xanthan Gum, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Polysorbate 80, Dipotassium Glycyrrhizate, Butylene Glycol, Lactic Acid, Isohexadecane, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Polymethyl Methacrylate, Polysilicone-11, VP/VA Copolymer, BHT, BHA, Sorbic Acid, Phenoxyethanol , Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc
Kód:  KSPL2668
Produktové číslo:  817777009439

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03