Obnoviť stránku

STREP Sugaring Voskové prúžky na tvár a oblasť bikín 20 ks

3,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

STREP Sugaring Voskové prúžky na tvár a oblasť bikín 20 ks

Hľadáte prípravok, ktorý jemne a šetrne odstráni aj tie najjemnejšie chĺpky z vašej tváre alebo slabín? Depilačné pásiky na tvár a oblasť bikín STREP Sugaring obsahujú osvedčenú cukrovú pastu, ktorá zaisťuje čo možno najviac pohodlnú depiláciu. Vďaka depilačným pásikom na tvár a oblasť bikín STREP Sugaring sa tak nielen zbavíte chĺpkov šetrne a účinne, ale aj vaša pokožka zostane jemná a hladká.

Kľúčové vlastnosti depilačných pásikov na tvár a oblasť bikín STREP Sugaring

  • Depilačné pásiky STREP Sugaring sú určené na citlivú oblasť tváre a bikín
  • Prípravok perfektne odstráni všetky prebytočné chĺpky
  • Balenie depilačných pásikov STREP Sugaring obsahuje 20 pásikov a 4 utierky na poepilačnú starostlivosť
  • Cukrová pasta umožní čo najpohodlnejšiu depiláciu

Ako použiť depilačné pásiky na tvár a oblasť bikín STREP Sugaring?

Používajte depilačné pásiky na tvár a oblasť bikín STREP Sugaring len na chĺpky do 5 mm, dlhšie zostrihnite. Depilačný pásik trite rukami približne 5 sekúnd, aby sa vosk zohrial, potom oddeľte časti od seba a priložte na napnutú pokožku v smere rastu chĺpkov. Následne depilačné pásiky na tvár a oblasť bikín STREP Sugaring rázne strhnite proti smeru rastu. V prípade potreby je možné postup opakovať, kým pásik stále účinkuje. Zvyšky vosku odstráňte priloženou utierkou alebo vatovým tampónom s trochou oleja.

Zloženie voskových pásikov:
Hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, petrolatum, paraffinum liquidum, hydrogenated microcrystalline wax, cera alba, sucrose, leptospermum scoparium branch/leaf oil, mica, CI 77491, CI 77891

Zloženie poepilačných utierok:
Paraffinum liquidum, parfum, argania spinosa kernel oil, tocopheryl acetate, BHA, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene


Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ Pásik
Použitie Oblasť bikín, Tvár
Typ pokožky Na všetky typy pokožky

Kusy, objem

Kusov v balení 20 ks
Kód:  HOL516
Produktové číslo:  8002340013391

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14