Obnoviť stránku

STREP Sugaring Voskové prúžky na telo 20 ks

2,6 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,39 €

STREP Sugaring Voskové prúžky na telo 20 ks

Hľadáte prípravok, ktorý jemne a šetrne odstráni aj tie najjemnejšie chĺpky z vašich nôh alebo podpazušia? Depilačné pásikyna telo STREP Sugaring obsahujú osvedčenú cukrovú pastu, ktorá zaisťuje čo možno najviac pohodlnú depiláciu. Vďaka depilačným pásikom na telo STREP Sugaring sa tak nielen zbavíte chĺpkov šetrne a účinne, ale aj vaša pokožka zostane jemná a hladká.

Kľúčové vlastnosti depilačných pásikov na telo STREP Sugaring

  • Depilačné pásiky STREP Sugaring sú určené predovšetkým na oblasť nôh a podpazušia
  • Prípravok perfektne odstráni všetky prebytočné chĺpky
  • Balenie depilačných pásikov na telo STREP Sugaring obsahuje 20 pásikov a 4 obrúsky na poepilačnú starostlivosť
  • Cukrová pasta umožní čo najpohodlnejšiu depiláciu

Ako použiť depilačné pásiky na telo STREP Sugaring?

Používajte depilačné pásiky na telo STREP Sugaring len na chĺpky do 5 mm, dlhšia zostrihnite. Depilačný pásik trite rukami cca 5 sekúnd, aby sa vosk zohrial, potom oddeľte časti od seba a priložte na napnutú pokožku v smere rastu chĺpkov. Následne depilačné pásiky na telo STREP Sugaring rázne strhnite proti smeru rastu. V prípade potreby je možné postup opakovať, kým pásik stále účinkuje. Zvyšky vosku odstráňte priloženým obrúskom alebo vatovým tampónom s trochou oleja.

Zloženie voskových pásikov:
Hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, petrolatum, paraffinum liquidum, hydrogenated microcrystalline wax, cera alba, sucrose, leptospermum scoparium branch/leaf oil, mica, CI 77491, CI 77891

Zloženie poepilačných obrúskov:
Paraffinum liquidum, parfum, argania spinosa kernel oil, tocopheryl acetate, BHA, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene


Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ Pásik
Použitie Podpazušie, Nohy, Oblasť bikín, Tvár
Typ pokožky Na všetky typy pokožky

Kusy, objem

Kusov v balení 20 ks
Kód:  HOL517
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8002340013384

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12