Obnoviť stránku

STR8 Hero 3 × 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

STR8 Hero 3 × 400 ml

Pánsky sprchovací gél STR8 Hero poskytne mužskej pokožke skvelú starostlivosť, hydratáciu, pocit sviežosti a čistoty. Rovnako ako ostatné produkty od značky STR8 aj sprchovací gél Hero vás zaujme už len svojím jednoduchým, čistým a štýlovým dizajnom. Pocit osvieženia po použití tohto sprchovacieho gélu navyše ešte umocní príjemná, drevito-cyprusová pánska vôňa, ktorá jemne parfumovaný sprchovací gél spája s pánskou toaletnou vodou z rovnakej série. Použitie tohto sprchovacieho gélu je preto ideálne práve pred aplikáciou toaletnej vody STR8 Hero, aby prevoňaná pokožka celého tela vôňu parfumu dokonale podporila. Nechajte sa uniesť vôňou pre aktívnych, moderných mužov a zároveň rozmaznávajte vašu pokožku.

Kľúčové vlastnosti pánskeho sprchovacieho gélu STR8 Hero 400 ml 2+1

  • Kozmetický prípravok na starostlivosť o telo od renomovanej značky STR8
  • Pre STR8 typické obaly inšpirované automobilovým priemyslom a evidenčnými číslami
  • Parfemovaný sprchovací gél patriaci do produktového radu Hero
  • Osviežujúci, pánsky sprchovací gél pre hydratovanú a jemnú pokožku
  • Vhodný na dokonalé umytie a osvieženie pokožky, vďaka úžasnej vôni dodá energiu
  • Sprchovací gél pre pokožku prevoňanú pánskou drevito-chyprovou vôňou Hero
  • Sprchovací gél pre mužov skvele doplňujúci toaletnú vodu z rovnakej série

Zloženie parfému:
Hlava (vysoké tóny) – mandarínka, kardamóm, cyprus
Srdce (stredné tóny) – kosatec, kakaový bôb, fialka
Základ (nízke tóny) – pačuli, vetiver, drevité tóny

Spôsob použitia:
Primerané množstvo sprchovacieho gélu naneste na vlhkú pokožku, krúživými pohybmi vytvorte nadýchanú, jemnú penu, ktorou umyte pokožku celého tela, prípadne aj vlasy. Po umytí všetku penu dôkladne opláchnite teplou vodou. Optimálne používajte spoločne s toaletnou vodou STR8 Hero, aby ste lepšie udržali intenzitu vône počas celého dňa. Ideálne je vždy používať kozmetické prípravky z rovnakého radu. Obsahujú rovnaké alebo vzájomne sa podporujúce účinné látky a spája ich aj rovnaká vôňa.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Parfum, Cocamidopropyl betaine, Magnesium nitrate, Citric acid, Magnesium chloride, Sodium sulfate, Disodium EDTA, Sodium benzoate, Benzoic acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Alpha-isomethyl ionone, Coumarin, Limonene, Linalool

Zvoľte si správnu veľkosť sprchovacieho gélu:
Pánsky sprchovací gél STR8 Hero – objem 250 ml
Pánsky sprchovací gél STR8 Hero – objem 400 ml


Kód:  SG544s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16