Obnoviť stránku

STR8 Red Code EdT 100 ml

4,9 31 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,39 €

STR8 Red Code EdT 100 ml

Pánska toaletná voda STR8 Red Code EdT s objemom 100 ml vás očarí drevitou sviežou vôňou, v ktorej sa prelínajú tóny šťavnatého ovocia, podmanivých kvetín a zvodného dreva. Rafinovaná esencia je ako zásah čistej energie ideálnej pre mužov, ktorí dokážu rozšifrovať podstatu života. Je inšpirovaná symbolom kódu a červenou farbou predstavujúcou široké spektrum pocitov a emócií.
Počiatočný citrusový nádych grapefruitu sprevádzaný sviežim ananásom, kardamónom a morskými tónmi sa v srdci dokonale rozohráva s opojným jazmínom, levanduľou a tymiánom. Drevité akordy prináša jedľa so zmyselným jantárom a fazuľou Tonka. Toaletná voda pre mužov STR8 Red Code je ukrytá v dizajnovom flakóne čierno-červenej farby s logom, ktoré sa podobá klasickej kovovej poznávacej značke vozidla. Pomocou praktického rozprašovača sa vám bude ľahko aplikovať.
Zloženie vône:
Hlava: ananás, morské tóny, grapefruit, kardamon
Srdce: levanduľa, pelargónia, jazmín, tymián
Základ: jantár, jedľa, fazuľa Tonka

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Vonné zložky Jazmín
Krajina pôvodu Grécke

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFC1048
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5201314105930

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14