Obnoviť stránku

STR8 EdT Hero 100 ml

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

STR8 EdT Hero 100 ml

Pánska toaletná voda STR8 Hero EdT s objemom 100 ml vás upúta sviežou drevitou vôňou, v ktorej sa prelínajú tóny šťavnatého ovocia, podmanivých kvetín a zvodného dreva. Rafinovaná vôňa je ideálna pre aktívnych mladých mužov, ktorí v sebe skrývajú hrdinu a neohrozene prekračujú svoje limity. Pár kvapiek očarujúcej esencie vám dodá mužnosť, ktorej neodolá žiadna žena.
Počiatočný svieži nádych mandarínky sprevádzaný kardamónom a aromatickými lístkami cyprusu sa v srdci dokonale rozohráva s jemnou fialkou, kosatcom a kakaovým bôbom. Dráždivé drevité akordy prináša omamná pačuli a zemitý vetiver. Toaletná voda pre mužov STR8 Hero je ukrytá v dizajnovom flakóne s čiernym uzáverom a logom, ktoré sa podobá klasickej kovovej poznávacej značke vozidla. Pomocou praktického rozprašovača sa vám bude veľmi ľahko aplikovať.
Zloženie vône:
Hlava: cyprus, mandarínka, kardamón
Srdce: kosatec, kakaový bôb, fialka
Základ: pačuli, drevité tóny, vetiver


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Fialka
Krajina pôvodu Grécke

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFC1050
Produktové číslo:  5201314106500

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09