Obnoviť stránku

STELLA MCCARTNEY Pop EdP

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

STELLA MCCARTNEY Pop EdP

Kvetinová vôňa s nádychom dreva a pižma bola uvedená na trh v roku 2016. Žiarivú, modernú a trúfalú parfumovanú vodu predstavila módna návrhárka Stella McCartney, dcéra Paula a Lindy McCartney. Vôňa tretieho piliera s názvom Pop je zameraná na generáciu Millenials. Predstavuje jedinečnú vôňu vhodnú najmä pre ženy, ktoré sú rady originálne, sú si vedomé svojej vnútornej krásy a nepodliehajú konvenčným a zakoreneným formám. Parfumovaná voda Pop je oslavou nového postoja ku kráse ženy. Objavte krásnu vôňu, ktorá vás bude príjemne sprevádzať po celý deň!

Zloženie vône

Hlava: list paradajky, listy fialky, mandarínka
Srdce: fialka, tuberóza
Základ: santalové drevo, céder, pižmo

Čarovná vôňa pre jedinečnú krásu ženy

Reklamná kampaň aj video k vôni Pop sú pojaté originálne, rovnako ako vôňa, ktorú predstavujú. Zachytávajú uvoľnenosť, odvahu a priateľstvo. Vôňa je vhodná pre ženy, ktoré majú svoju identitu a reprezentujú novú generáciu odhodlaných, silných a moderných žien. Parfumovaná voda je uložená do číreho flakóna s ozdobným uzáverom, ktorý je na pohodlnejšie nanášanie vybavený rozprašovačom. Vyskúšajte krásnu vôňu, ktorú si rýchlo zamilujete!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Céder, Fialka, Mošus (pižmo)
Krajina pôvodu Anglické

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPPF237nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02