Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sprchové gély

Sprchový gél už neplní iba funkciu umytia tela, tváre, prípadne vlasov, ale stará sa aj o pokožku, chráni ju pred vysušovaním alebo dodáva špecifickú výživu. Pri výbere sa zameriavajte na určenie, zloženie, ale aj konzistenciu prípravku. Ktorý bude ten najlepší? 

Pokračovať
Spresniť parametre
590 položiek

Sprchové gély

Sprchový gél je prípravok na čistenie pokožky tela. Slúži na odstránenie nečistôt, potu a odumretých kožných buniek. Sprchové gély sú dostupné v rôznych vôňach, ako aj s rôznymi prísadami, ktoré môžu mať rôzne účinky na pokožku.

Typy sprchových gélov

Sprchové gély sa delia podľa rôznych kritérií, napríklad podľa typu pokožky, podľa prísad alebo podľa vône.

  • Sprchové gély na normálnu pokožku sú určené pre ľudí s pokožkou, ktorá nie je príliš suchá ani mastná.
  • Sprchový gél na suchú pokožku je určený pre ľudí so suchou pokožkou, ktorá potrebuje dodatočnú hydratáciu. Tento gél obsahuje hydratačné prísady ako glycerín, aloe vera alebo kyselinu hyalurónovú.
  • Sprchové gély na mastnú pokožku sú určené pre ľudí s mastnou pokožkou, ktorá má sklon k akné. Obsahujú prísady, ktoré pomáhajú regulovať tvorbu mazu, ako sú napríklad kyselina salicylová alebo tea tree olej.
  • Sprchový gél na citlivú pokožku je určený pre ľudí s citlivou pokožkou, ktorá je náchylnejšia na podráždenie. Je bez parfumov a ďalších dráždivých látok, vďaka čomu je veľmi podobný ako sprchový gél pre tehotné.

Sprchový gél pre deti

Sprchový gél pre deti je špeciálne vyvinutý pre citlivú detskú pokožku. Tento gél je bez parfumov a ďalších dráždivých látok, teda je podobný tým na citlivú pokožku. Obsahuje jemné tenzidy, ktoré čistia pokožku bez toho, aby ju vysušovali. Sprcháč pre deti má tiež hydratačné prísady, ktoré pomáhajú pokožke udržať si vlhkosť.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06