Obnoviť stránku

Sony SmartWatch 3 (SWR50) Black

3,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony SmartWatch 3 (SWR50) Black

Hodinky SmartWatch 3 SWR50 ponúkajú skvelé funkcie, príťažlivý vzhľad a jedinečnú kombináciu technológií a štýlu. Ak vlastníte chytrý telefón s operačným systémom Android, tieto hodinky sú určené priamo pre vás. Stačí hodinky spárovať pomocou Bluetooth a všetko, čo sa deje vo vašom telefóne, budete mať priamo na zápästí. Nikdy už o nič neprídete, hodinky vás sami upozornia na prijatú správu alebo iné oznámenia. Sony SmartWatch 3 sú ešte múdrejšie, než sa na prvý pohľad môže zdať. Povedzte im, čo potrebujete a ony to urobia. Nechýba ani ovládanie dotykom a gestami.
Hodinky sú zábavné a užitočné príslušenstvo. Dokážu si poradiť aj bez prítomnosti chytrého telefónu. Natlačíte ich hudbou, keď si idete zabehať, sledujte svoje vonkajšie aktivity a po príchode domov ich synchronizujte s aplikáciou LifeLog. Nech už je váš životný štýl akýkoľvek, hodinky SmartWatch 3 sa vám prispôsobia. Stiahnutím rôznych aplikácií si určíte spôsob ich používania. Pre ešte väčšiu variabilitu sú tu vymeniteľné remienky. Vaše hodinky tak môžu každý deň vyzerať inak.


Samotné hodinky sú vyrobené z kvalitných materiálov a dokonca odolné proti vode. Nech už bude vonku svietiť slnko alebo budú padať kvapky dažďa, hodinky SmartWatch 3 budú vždy perfektne fungovať. Samotné párovanie s telefónom je navyše vďaka zabudovanej technológii NFC otázkou niekoľkých sekúnd, po ich priložení ku kompatibilnému telefónu.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť 45 g
Kód:  RO993d3d
Produktové číslo:  1287-4372
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08