Obnoviť stránku

SHISEIDO Benefiance NutriPerfect Eye Serum 15 ml

5 1 hodnotení
Zľavnené -4 %
57,90 € 60,07 €

SHISEIDO Benefiance NutriPerfect Eye Serum 15 ml

SHISEIDO Benefiance NutriPerfect Eye Serum je veľmi luxusný a vysoko účinný očný krém, ktorý je špeciálne vyvinutý pre potreby zrelej pleti. Tento obnovujúci krém účinne bojuje so všetkými prejavmi starnutia, viditeľne redukuje vrásky, zjednocuje nerovnomerný tón pleti a obnovuje jej hutnosť a pružnosť. Pôsobením tohto krému získa vaša pleť späť svoj mladiství a svieži vzhľad, vitalitu a dostatočnú ochranu.
Aktívne látky:
Karnozín, ako antoxidační peptid, predlžuje životnosť kožných buniek, posilňuje ich obranný mechanizmus a stimuluje prirodzené funkcie pokožky a produkciu kolagénu. Multivitamín BCE poskytuje pleti hĺbkovú výživu.
Použitie:
Aplikujte ráno a večer na starostlivo vyčistenú pokožku očného okolia, potom jemne vmasírujte.
Účinky:
Výsledkom používania je znateľne vyhladená a spevnená pleť bez vrások, farebný tón je zjednotený, pokožka získala späť svoju vitalitu a sviežosť.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy zrelej pleti citlivého očného okolia.
Obsah: 15 ml

Zloženie:
Water, Butylene Glycol, Cyclomethicone, Glycerin, Carnosine, Alcohol Denatured, Petrolatum, Myristyl Myristate, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Behenyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ethylhexyl Ethylhexanoate, Glyceryl Stearate SE, Dimethylacrylamide Sodium Acryloyldimethyltaurate Crosspolymer, PEG-40 Stearate, Phenoxyethanol, Polysorbate 60, Fragrance, Citric Acid, Erythritol, Sorbitan Tristearate, Tocopheryl Acetate, Silica, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Panthenyl Ethyl Ether, Potassium Ascorbyl Tocopheryl Phosphate, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Glucosyl Hesperidin, Sodium Metaphosphate, Titanium Dioxide, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Iron Oxides, Benzyl Benzoate, Citronellol, Sodium Acetylated Hyaluronate, Tocopherol

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 15 ml

Typ krému

Typ Sérum

Účinok

Účinok Proti vráskam, Lifting a spevnenie

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSPL0515
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  729238191129

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11