Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SEFIROS Powder Brush Pastell

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEFIROS Powder Brush Pastell

Kozmetický štetec od svetoznámej značky Sefiros je skvelým pomocníkom pre všetky ženy, ktoré k svojmu líčeniu používajú púder. Štetec má dĺžku 18,5 cm a farebnú pastelovú rukoväť. Je vyrobený z vysoko kvalitných syntetických high-tech vlákien, ktoré rýchlo a ľahko pomôžu vytvoriť každodenné líčenie. Praktický štetec je vhodný pre profesionálnych maskérov, ale rovnako dobre vám poslúži pri líčení v pohodlí vášho domova. Precízne roznesie púder presne tam, kam potrebujete. Doprajte si ľahké a vzdušné líčenie so štetcom Sefiros!

Vlastnosti štetca

  • Je určený na nanášanie púdru
  • Zanecháva ľahké a vzdušné líčenie
  • Je dlhý 18,5 cm
  • Má farebnú rukoväť v pastelovej farbe
  • Je vyrobený zo syntetických high-tech vlákien
  • Urýchľuje a uľahčuje líčenie

Líčenie ako od profesionála

Štetec na púder od dynamickej kozmetickej značky Sefiros zaisťuje profesionálnu ľahkú a rýchlu aplikáciu. Je vyrobený v EÚ a jeho dizajn je veľmi kvalitne spracovaný. Štetec sa dokonale prispôsobí pleti, nanesie na tvár potrebné množstvo púdru a rovnomerne ho roznesie podľa aktuálnej potreby. Jemné štetinky príjemne hladia pleť a nádherne ju líčia. Uľahčite si líčenie, kúpte si kvalitný štetec na púder, aby vaša pleť bola dokonalá!

Údržba štetca

Štetec je nutné pravidelne čistiť, aby zostala zachovaná jeho jemnosť a schopnosť precízneho líčenia. Štetec jemne umyte v teplej vode s trochou špeciálneho mydla Sefiros. Dbajte na to, aby sa voda nedostala dovnútra rukoväte, ktorá drží vlasy štetca pohromade. Štetec nechajte pred ďalším použitím dobre uschnúť, nevysušujte ho fénom ani ho nedávajte na radiátor, nechajte ho uschnúť voľne vlasmi smerom dolu.

Parametre a špecifikácia

Typ štetca

Typ štetca Na púder, Na make up

Typ štetín

Materiál štetín Syntetické
Tvar štetín Okrúhly

Dĺžka štetca

Dĺžka štetca 18 cm
Kód:  KSPO495
Produktové číslo:  4007515206220

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16