Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SEFIROS Eyeshadow Brush Small Pastell

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEFIROS Eyeshadow Brush Small Pastell

Kozmetický štetec od svetoznámej značky Sefiros je skvelým pomocníkom pre všetky ženy, ktoré rady skrášľujú svoje oči očnými tieňmi. Štetec má dĺžku 15 cm a pastelovo farebnú rukoväť. Je vyrobený z vysoko kvalitných syntetických a prírodných vlasov, ktoré rýchlo a ľahko pomôžu vytvoriť každodenné líčenie očí. Praktický štetec je vhodný pre profesionálnych maskérov, ale rovnako dobre vám poslúži pri líčení v pohodlí vášho domova. Precízne roznesie očné tiene presne tam, kam potrebujete. Doprajte si ľahké a vzdušné líčenie vašich očí so štetcom Sefiros!

Vlastnosti štetca

  • Je určený na nanášanie očných tieňov
  • Zanecháva ľahké a vzdušné líčenie
  • Je dlhý 15 cm
  • Má farebnú rukoväť v pastelovej farbe
  • Je vyrobený zo syntetických a prírodných vlasov
  • Urýchľuje a uľahčuje líčenie

Líčenie ako od profesionála

Malý štetec na očné tiene od dynamickej kozmetickej značky Sefiros zaisťuje profesionálnu ľahkú a rýchlu aplikáciu. Je vyrobený v EÚ a jeho dizajn je veľmi kvalitne spracovaný. Štetec sa dokonale prispôsobí očnému viečku, nanesie potrebné množstvo tieňov a rovnomerne ich roznesie podľa aktuálnej potreby. Jemné štetiny príjemne hladia pleť a nádherne ju líčia. Uľahčite si líčenie, kúpte si kvalitný štetec na očné tiene, aby boli vaše oči dokonalé!

Údržba štetca

Štetec je nutné pravidelne čistiť, aby zostala zachovaná jeho jemnosť a schopnosť precízneho líčenia. Štetec jemne umyte v teplej vode s trochou špeciálneho mydla Sefiros. Dbajte na to, aby sa voda nedostala dovnútra rukoväte, ktorá drží vlasy štetca pohromade. Štetec nechajte pred ďalším použitím dobre uschnúť, nevysušujte ho fénom ani ho nedávajte na radiátor, nechajte ho uschnúť voľne vlasmi smerom dolu.

Parametre a špecifikácia

Typ štetca

Typ štetca Na očné tiene

Typ štetín

Materiál štetín Kombinované
Tvar štetín Plochý

Typ rukoväti

Materiál rukoväti Drevo

Dĺžka štetca

Dĺžka štetca 17 cm
Kód:  KSPO492
Produktové číslo:  4007515206282

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03