Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SEFIROS Blush Brush Angular Red Wood

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEFIROS Blush Brush Angular Red Wood

Štetec na lícenku SEFIROS Blush Brush Angular Red Wood zaisťuje bezchybnú a jednotnú aplikáciu lícenky. Patrí do radu štetcov určených pre profesionálne líčenie Sefiros Red Wood. Je priamo určený na nanášanie farby na líčka a kontúrovanie tváre. Tvar štetca sa perfektne prispôsobí vašej tvári, nanáša farbu bez zanechania ostrých farebných prechodov. Je vyrobený zo syntetických high-tech vlákien, ktoré zaisťujú perfektné nanášanie líčidiel. Vlasy štetca sú extrémne jemné, ale dostatočne silné.

Štetec na lícenku SEFIROS Blush Brush Angular Red Wood má dokonalý dizajn, kombinácia červenohnedej drevenej rukoväte vhodne kontrastuje s matnou striebornou kovovou sponou, ktorá drží štetiny pohromade. Ľahko sa udržiava a v prípade potreby ho stačí umyť v teplej vode s trochou mydla. Po čistení je dôležité nechať štetec dôklne voľne vyschnúť. Dostáva sa vám do rúk luxusný a pritom praktický štetec na lícenku, ktorý bude spoľahlivý pomocník pri vašom každodennom líčení. Vyskúšajte tento výrobok, ktorý celkom určite splní vaše požiadavky a očakávania.
Typ:
Štetec na aplikáciu lícenky.
Použitie:
Aplikujte menšie množstvo lícenky pomocou štetca a rovnomernými ťahmi ju nanášajte na líca od stredu k okrajom.
Rozmer:
Dĺžka 19 cm

Parametre a špecifikácia

Typ štetca

Typ štetca Na lícenku

Typ štetín

Materiál štetín Syntetické
Tvar štetín Skosený

Typ rukoväti

Materiál rukoväti Drevo

Dĺžka štetca

Dĺžka štetca 19 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Vegan
Kód:  KSPO125
Produktové číslo:  4007515190246

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02