Obnoviť stránku

SEBASTIAN Re-Shaper 400 ml

5 2 hodnotení

SEBASTIAN Re-Shaper 400 ml

Silný vlasový sprej SEBASTIAN Re-Shaper je prípravok určený na všetky typy vlasov. Môžete popustiť uzdu svojej fantázii, Re-Shaper je tu pre vás a dokáže silne spevniť akýkoľvek účes. Výsledok bude dokonalý ako od profesionálneho kaderníka. Zachová tvar účesu a zároveň vaše vlasy ochráni pred vlhkom, ktoré dokáže účes zničiť.


Typ vlasov:
Je vhodný na všetky typy vlasov.
Použitie:
Naneste na upravený účes, môžete jemne dotvarovať.
Objem:
400 ml

Zloženie:
Alcohol Denat, Dimethyl Ether, Butyl Ester of PVM/MA Copolymer, n-Butyl Alcohol, Aminomethyl Propanol, Glycerin, Parfum, Panthenol, Triethyl Citrate, PEG-12 Dimethicone, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Amyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, Benzyl Benzoate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 400 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu
Kód:  KSVL0511
Produktové číslo:  8005610579283

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01