Obnoviť stránku

SEBASTIAN PROFESSIONALS The Gent 150 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEBASTIAN PROFESSIONALS The Gent 150 ml

Doprajte svojej pleti po holení tú najlepšiu starostlivosť s luxusnou značkou Sebastian Proffesionals. Balzam The Gent dodá vašej pokožke dostatočnú hydratáciu a zanechá po sebe chladiaci účinok, čím sa dostaví okamžitý účinok úľavy.   Vďaka kombinácii výťažkov z guarany a vône bergamotu s ružovým korením získa vaša tvár fantastickú sviežosť a novú energiu už na prvý pohľad. Na dotyk bude vaša pleť krásne jemná, upokojená a zároveň chránená. Získajte cool vzhľad s kozmetikou Sebastian.

Kľúčové vlastnosti balzamu po holení Sebastian Proffesionals The Gent

  • Balzam po holení určený pre mužov
  • Prípravok dodá pokožke dostatočnú hydratáciu
  • Balzam zanechá po sebe chladiaci účinok
  • Dostaví sa okamžitý účinok úľavy
  • Balzam je možné používať aj ako denný hydratačný krém
  • Unikátna receptúra dodá pleti sviežosť a novú energiu
  • Balzam je vhodný pre normálnu pleť

Použitie:
Naneste po holení na tvár a krk alebo používajte ako denný hydratačný krém.

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Arachidyl Alcohol, Butylene Glycol, Behenyl Alcohol, Panthenol, Phenoxyethanol, Dimethicone, Sodium Lactate, Arachidyl Glucoside, Gluconolactone, Parfum/Fragrance, Caprylyl Glycol, Methyl Lactate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Menthol, Myristyl Myristate, Dipotassium Glycyrrhizate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin, Loimonene, Copper Gluconate, Paulinia Cupana Seed Extarct, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Tocopherol, Citronellol, Methylparaben, Propylparaben, BH

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálny

Typ

Typ Balzam po holení
Kód:  HOL284
Produktové číslo:  3614226734594

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04