Obnoviť stránku

SEBASTIAN PROFESSIONAL Penetraitt 1000 ml

Garancia najlepšej ceny
33,90 €

SEBASTIAN PROFESSIONAL Penetraitt 1000 ml

Šampón pre ženy SEBASTIAN PROFESSIONAL Penetraitt je špeciálne vyvinutý na profesionálnu starostlivosť o poškodené a chemicky ošetrené vlasy, ako sú vlasy farbené alebo poničené tepelnými nástrojmi. Šetrne ich umýva a zanecháva dokonale čisté. Vďaka špeciálnemu zloženiu vlasy posilňuje a dodáva im potrebnú výživu. Aktívne záchranné zložky prenikajú priamo do hĺbky vlasu, kde obnovujú poškodené miesta. Po použití šampónu Penetraitt budú vaše vlasy zase silné, zdravé a hodvábne jemné. Prípravok je vhodný na všetky typy vlasov.

Kľúčové vlastnosti šampónu pre ženy SEBASTIAN PROFESSIONAL Penetraitt

  • Dámsky šampón SEBASTIAN PROFESSIONAL Penetraitt na poškodené vlasy bez energie
  • Regeneruje chemicky a tepelne poškodené vlasy
  • Šetrne ich umýva a hĺbkovo vyživuje
  • Aktívne zložky pôsobia priamo v hlbších vrstvách vlasového vlákna
  • Zanecháva vlasy posilnené a zdravé
  • Prípravok je vhodný na všetky typy vlasov

Použitie:
Naneste malé množstvo šampónu do vlhkých vlasov, ľahkými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Potom dôkladne vlasy opláchnite.

Zloženie šampónu:
Aqua/Water/Eau, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Dimethicone, Sodium Citrate, Cocamide MEA, Sodium Xylenesulfonate, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, Citric Acid, Panthenol, Sodium Chloride, Salicylic Acid, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Hydrochloric Acid, Benzyl Salicylate,  Citronellol, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone


Zloženie

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, NIACINAMIDE, CAFFEINE, SANDALORE, PARFUM/FRAGRANCE, LAURIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-35 CASTOR OIL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, ALCOHOL, LINALOOL, TOCOPHEROL, CITRIC ACID

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché, Blond

Objem

Objem 1 000 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL3753
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8005610592633

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04