Obnoviť stránku

SEBASTIAN PROFESSIONAL Dark Oil Lightweight 250 ml

Garancia najlepšej ceny
16,90 €

SEBASTIAN PROFESSIONAL Dark Oil Lightweight 250 ml

Vlasy si zaslúžia špeciálnu starostlivosť, podobne ako tvár alebo iné časti tela. Kondicionér Sebastian Professional Dark oil Lightweight sa hodí na všetky typy vlasov. Vďaka obsahu jojobového a arganového oleja vaše vlasy nezaťažuje, ale intenzívne hydratuje, zanecháva ich lesklé, voňavé a prirodzene hebké – bez krepovatenia. Poskytne potrebnú výživu vlasom po celej ich dĺžke a ochráni ich pred mechanickým poškodením. Urobte dojem svojimi vlasmi vďaka kondicionéru Sebastian Professional Dark Oil Lightweight.

Kondicionér SEBASTIAN PROFESSIONAL Dark Oil Lightweight Conditioner 250 ml

Kľúčové vlastnosti kondicionéra Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Conditioner 250 ml

  • Vhodný na všetky typy vlasov
  • Obsahuje arganový a jojobový olej na dokonalú hydratáciu a lesk
  • Zanechá vlasy silné a zdravé, chráni ich pred mechanickým poškodením
  • Kondicionér sa ľahko aplikuje
  • Vytvára hladký vlasový styling bez krepovatenia
  • Dodáva vlasom krásnu vôňu

Použitie

Naneste kondicionér Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Conditioner do vlhkých, šampónom umytých vlasov, ktoré ste šetrne osušili uterákom, nechajte 30 sekúnd pôsobiť a následne dôkladne opláchnite. Dosiahnite dostatočne vyživené a posilnené vlasy v kombinácii so šampónom Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Shampoo a maskou na vlasy Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Mask. Dopraje vašim vlasom náležitú starostlivosť.

Kondicionér SEBASTIAN PROFESSIONAL Dark Oil Lightweight Conditioner 250 ml

Objavte celý rad Sebastian Dark Oil

V sérii Sebastian Dark Oil nájdete hneď päť produktov, inšpirovaných vôňou santalového dreva a arganového oleja, ktoré sa budú spoločne starať o vaše vlasy. Zaiste si nesmiete nechať ujsť Dark Oil Elixir, ktorý sa rýchlo stal ikonou značky Sebastian Professional. Každý výrobok z tohto radu vlasom dodá nielen vôňu, ale aj lesk a jemnosť. Nechajte sa rozmaznávať s ošetrujúcimi produktmi Dark Oil – dokonalou starostlivosťou o vaše vlasy.

Kondicionér SEBASTIAN PROFESSIONAL Dark Oil Lightweight Conditioner 250 ml

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETEARYL ALCOHOL, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, ISOPROPYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE, PARFUM/Fragrance, PANTHENOL, PROPYLÉNGLYKOL, QUATERNIUM-80, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, HEXYL CINNAMAL, TRIDECETH-12, KUMARÍN, CETRIMONIUM CHLORIDE, CITRONELLOL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Ochrana

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Normálne, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL4132
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614227345690

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17