Obnoviť stránku

SEBAMED Detské mlieko 200 ml

5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,89 €

SEBAMED Detské mlieko 200 ml

Detské telové mlieko Sebamed zaistí citlivej detskej pokožke potrebnú starostlivosť a primeranú ochranu. Vďaka svojmu zloženiu je ideálne na použitie po kúpaní v letných mesiacoch, pretože pokožke dodá optimálnu dávku hydratácie a zabráni tak jej vysúšaniu. Vďaka pH 5,5 podporuje vývoj a obnovu prirodzeného ochranného plášťa, harmančekový extrakt pôsobí proti podráždeniu a zapáleniu. Požívať ho možno na celé telo, rodičia určite ocenia jeho nemastné zloženie a rýchlu vstrebateľnosť. Neobsahuje formaldehyd, nitrosamín a dioxín.

Kľúčové vlastnosti

  • Na ochranu a hydratáciu citlivej detskej pokožky
  • S obsahom harmančeka a alantoínu
  • pH 5,5
  • Účinne zabraňuje vysúšaniu pokožky
  • Ideálne najmä po kúpeli v letných mesiacoch
  • Nemastné zloženie
  • Rýchlo sa vstrebáva
  • Vhodné aj pre najmenšie bábätká

Zloženie

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Sorbitol, Paraffinum liquidum, Sodium Lactate, Decyl Oleate, Chamomilla recutita extract, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Allantoin, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, Sodium Citrate, Parfum, Alcohol, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate


Receptury všech produktů sebamed jsou pravidelně upravovány na základě nejnovějších vědeckých poznatků. Uvedené složení odpovídá současnému stavu výroby a může se lišit od složení uvedeném na obalu.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Upokojujúci, Hydratačný, Zjemňujúci, Vyživujúci

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Typ

Typ pokožky Suchá, Dojčenská, Detská

Účinné látky

Účinné látky Výťažok z harmančeka

Typ produktu

Typ produktu Mlieko

Účinok

Účinok Hydratácia a výživa, Po kúpeli

Typ pokožky

Typ pokožky Citlivá (sensitive), Suchá
Receptury všech produktů sebamed jsou pravidelně upravovány na základě nejnovějších vědeckých poznatků. Uvedené složení odpovídá současnému stavu výroby a může se lišit od složení uvedeném na obalu.
'>
Kód:  DKO135
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4103040122452

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04