Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SEA OF SPA Voda z Mŕtveho mora 400 ml

4,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SEA OF SPA Voda z Mŕtveho mora 400 ml

Sea of spa Voda z Mrtvého moře

Pleťová voda z Mŕtveho mora sa jemne stará o pleť, účinne ju hydratuje a pomáha hojiť drobné ranky, vyrážky aj akné. Vďaka svojim omladzujúcim účinkom rýchlo vypína pleť, redukuje vrásky a dodáva pleti mladistvý a svieži vzhľad. Prípravok obsahuje výťažky z mora s množstvom minerálov a ďalších účinných látok, ktoré majú blahodarný vplyv na pleť. Zanechávajú ju vyživenú, posilnenú a prirodzene pružnú. Doprajte svojej pleti kvalitný prípravok, aby bola zdravá, svieža a krásna!

Dary mora pre krásu vašej pleti

Jemná pleťová voda z Mŕtveho mora má terapeutické, kozmetické a hojivé účinky. Obsahuje 21 prírodných minerálov, medzi ktorými sú chlorid horečnatý, chlorid sodný, chlorid draselný a bromid horečnatý. Prípravok je možné vďaka hojivým účinkom používať aj na telo alebo na vlasovú pokožku, kde eliminuje výskyt lupín a posilňuje vlasové korienky. Pleťová voda optimalizuje všetky funkcie pokožky, čistí ju od nečistôt, prebytočného kožného mazu aj odumretých pleťových buniek, zlepšuje jej metabolizmus a príjemne pleť prekrvuje. Prípravok dokáže eliminovať plesne na nohách, odstraňuje potenie nôh aj ich nepríjemný zápach, pomôže aj s výrazným pachom potu v podpazuší. Rýchlo a šetrne odstraňuje zrohovatenú pokožku na nohách a popraskanú kožu. Používajte kvalitný prípravok, ktorý bude vašu pokožku rozmaznávať a zanechá ju príjemne ošetrenú!

Použitie:
Používajte len na vonkajšie použitie, najlepšie pomocou kozmetického tampónu. Nanášajte vodu priamo na postihnuté miesto alebo na pleť, ktorú je potrebné vyčistiť. Nechajte pôsobiť 3 - 8 minút a potom dôkladne opláchnite tečúcou vodou. Prípadné začervenanie kože alebo jemné pálenie nie je na problém, naopak potvrdzuje pôsobenie minerálov Mŕtveho mora.

Chemická špecifikácie vody z Mŕtveho mora

  • Magnézium chloride MgCl2 – 340 g/l
  • Calcium chloride CaCl2 – 85 g/l
  • Sodium chloride NaCl – 6 g/l
  • Potassium chloride KCl – 4 g/l
  • Sulphat SO4 – 75 ppm
  • Bromide Br – 7 600 ppm

Voda z Mŕtveho mora je vysoko mineralizovaná, v porovnaní s ostatnými moriami má oveľa väčšiu koncentráciu soli. Proti Atlantiku osemkrát, proti Stredozemnému a Červenému moru sedemkrát, proti Čiernemu moru štrnásťkrát a proti Baltickému moru až štyridsaťkrát. Koncentrácia iónov brómu v Mŕtvom mori je najvyššia na Zemi.

Zloženie

Dead sea water

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Kód:  KSS190
Produktové číslo:  7290010673469

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17