Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SEA OF SPA Snow White Body Cream 200 ml

Príslušenstvo k tovaru

SEA OF SPA Snow White Body Cream 200 ml

Chcete svojej pokožke dopriať neobyčajnú starostlivosť? Potom siahnite po telovom kréme Sea of ??Spa Snow White, ktorý obsahuje prírodné minerály z Mŕtveho mora. Krém pokožku perfektne vyživí a vďaka tomu zachováva jej mladistvý vzhľad a pružnosť. Telový krém vďaka obsahu aromatických olejov krásne vonia a pokožku okrem iného aj hydratuje, zmäkčuje a dodá jej potrebné živiny. Ľahko a veľmi rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný film. Telový krém je vhodný pre každodennú starostlivosť o vašu pokožku. 

Kľúčové vlastnosti telového krému Sea of ??Spa Snow White 200 ml

  • Obsahuje vyživujúce prírodné minerály z Mŕtveho mora, ktoré pomáhajú dodať vašej pokožke potrebné živiny
  • Telový krém Sea of ??Spa Snow White pokožku vyživí, hydratuje a zmäkčí, vďaka čomu pomáha udržať jej zdravý vzhľad
  • Obsahuje aromatické oleje a krásne vonia
  • Ľahko a rýchlo sa vstrebáva
  • Dermatologicky testované
  • Neobsahuje parabény
  • Vhodný pre každodennú starostlivosť o pokožku

Použitie:
Naneste krém pomocou prstov na čistú pokožku tela a jemne vmasírujte, potom nechajte vstrebať.

Zloženie:
Aqua, Triglycerid Kaprylového/Kaprinového, Glycerylstearát SE, Propandiol, Isopropylmyristát, Parfum, Cetylalkohol, Ethylhexylmethoxycinnamát, Listová šťava Z Aloe Barbadensis, Butylmethoxydibenzoylmethan, Fenylbenzimidazolsulfonová Kyselina, Oxid Kremičitý, Benzylalkohol, Imidazolidinylmočovina, Triethanolamin, Daucus Carota Sativa Mrkva) Olej z ryže, Hrofovitý Olej Rhamnoides, Sorbát Draselný, EDTA, Butyrospermum Parkii, Oxid Titaničitý, Tokoferylacetát, Olivový Olej Triticum Vulgare (Olive), Oleje Z Olivového Oleja Punica Granatum, Extrakt, Limonen, Benzylsalicylát, Koreňový Prášok Amorphophallus Konjac, Ascorbyl Tetraisopalmitát, Hexylcinamal, Linalool, Citronová Kyselina, Citronellol, Hydroxycitronellal, Alfaisomethyl Ionon, Maris Sal (Minerálna Soľ Z Mŕtveho Mora), Kumarin, Butylfenylmethylpropion, Geraniol, Methylisothiazolinon, Methylisothiazolinon, Solanum Lycopersicum (Rajčinový) Extrakt Z Ovocia/Listov/Výhonkov, Helicanthus Annuus (Slnečnicový Olej), Tokoferol, Očkovací Olej Macrocarpon, Retinyl Palmitát, BHT, Polymethylmethakrylát, Trikaprylin

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g (0,2 kg)

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci
Rad Morský

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa
Kód:  KSTE830
Produktové číslo:  7290010673162

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19