Obnoviť stránku

SEA OF SPA Skin Relief AC-NO Drying Lotion 30 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEA OF SPA Skin Relief AC-NO Drying Lotion 30 ml

Pleťový krém SEA OF SPA Skin Relief AC-NO Drying Lotion s objemom 30 ml je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o mastnú a problematickú pleť. Jeho bohaté zloženie obsahuje aktívne minerály z Mŕtveho mora a prírodné výťažky liečivých rastlín, ktoré vynikajú svojimi protizápalovými, upokojujúcimi a revitalizačnými účinkami. Vďaka pôsobeniu týchto jedinečných ingrediencií emulzie redukuje zápal, stimuluje krvný obeh a účinne lieči ľahké až stredne ťažké akné. Poskytuje intenzívnu a efektívnu úľavu od červenej a podráždenej pokožky a výrazne zlepšuje jej stav. Výsledok je viditeľný už po prvom použití. Rozmaznávajte svoju pokožku luxusnou starostlivosťou pleťového krému SEA OF SPA Skin Relief AC-NO Drying Lotion pre jej zdravý, jednotný a nádherný vzhľad.

Aktívne látky:

  • Aktívne minerály z Mŕtveho mora posilňujú proces obnovy pokožky, stimulujú regeneráciu kožných buniek a oživujú tkanivo
  • Prírodné rastlinné a olejové výťažky pôsobia blahodárne na pokožku, udržujú jej celkové zdravie a omladzujú kožné bunky

Použitie:
Pred použitím prípravok pretrepte. Potom ho aplikujte na vyčistenú pleť na požadované miesta. Nechajte pôsobiť cez noc a ráno pleť umyte vlažnou vodou.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre mastnú a problematickú pleť.
Zloženie:
Alcohol, Aqua, Magnesium Carbonate, Zinc Oxide, Propylene Glycol, Sulfur, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Camphora, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Citric Acid, Styrax Benzoin Gum, Maris Sal (Dead Sea Mineral Salt). May Contain: Punica granatum (Pomegranate) Bark Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Problematická

Účinok

Účinok Upokojujúci

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL2276
Produktové číslo:  7290013761088

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07