Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SEA OF SPA Bio Shower gel Aloe Vera 770 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 11,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 11,36 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 10,74 €/ks

SEA OF SPA Bio Shower gel Aloe Vera 770 ml

Sprchový gél Sea of spa Bio Spa Shower gel Aloe Vera je jedinečný kozmetický prípravok určený na umývanie a ošetrenie celého tela. Tento osviežujúci sprchový gél je vyrobený na prírodnej báze a obsahuje unikátne minerály z Mŕtveho mora a ovocné oleje. Mŕtve more je známe svojimi blahodarnými účinkami na pokožku. Hydratačné a upokojujúce prostriedky, ktoré gél obsahuje pleť vyhladzujú, zvláčňujú a chránia ju pred podráždením. Výsledkom pravidelného používania je zamatovo hebká pokožka, ktorá je prirodzene krásna a zdravá.
Unikátny minerálny sprchový gél s jemnou vôňou maximálne upokojuje, vyživuje a hydratuje pokožku. Vyživujúce extrakty a esenciálne oleje účinne čistia a ošetrujú pokožku a zaisťujú jej perfektnú hydratáciu. Aktívnymi minerálmi z Mŕtveho mora sa v pokožke obnoví jej prirodzené pH. Rakytníkový olej bohatý na antioxidanty účinne zabraňuje procesu starnutia pokožky. Mrkvový olej, ktorý je bohatý na beta-karotén a vitamíny A, C, E hydratuje pokožku a podporuje obnovu buniek. Osviežujúca aróma aloe vera naplní telo nekonečnou energiou. Každodenné použitie tohto gélu obnoví v pokožke jej prirodzené pH a vytvára ochrannú vrstvu na prevenciu vysychania pokožky. Rozmaznávajte vašu pokožku luxusným sprchovým gélom, aby bola zdravá a krásna!
Aktívne látky:

  • Unikátne minerály z Mŕtveho mora pokožku vyživujú, ošetrujú a obnovujú jej prirodzené pH
  • Ovocné oleje pokožku hydratujú a zvláčňujú
  • Rakytníkový olej bohatý na antioxidanty účinne zabraňuje procesu starnutia pokožky
  • Mrkvový olej bohatý na beta-karotén a vitamíny A, C, E hydratuje pokožku a podporuje obnovu buniek
  • Osviežujúca aróma aloe vera naplní telo nekonečnou energiou


Typ pleti:
Pre všetky typy pleti. 
Ooužitie:
Určený na každodenné použitie. Naneste na mokré telo dostatočné množstvo sprchového gélu, vytvorte bohatú penu a opláchnite teplou vodou.
Objem:
770 ml
Zloženie:
Voda, Podium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Podium Chloride, Cocamide DEA, Glykol Distearate, Cocamide MEA, Parfum, DMDM Hydantoin, Benzophenone-4, Maris Aqua (Dead sea Water), May contain: Sea Silt (dead sea mud), Daucos carota Sativa (Carrot) seed oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica granatum (Pomegranate) Seed Oil, Glycerin, Peg-40 hydrogenated castor oil, Trideceth-9, Olea Europaea (olive) fruit oil, CI 15985 (FD & C 6), CI 42053 (D & C green 3), CI 14700 (FD & C red 4), Caramel, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Alpha -isomethyl lonone, Citronellol, Citron, Geraniol, Benzyl Alkohol, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 780 ml

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový krém
Kód:  KSS169
Produktové číslo:  7290012934704

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07