Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF TAFT lak na vlasy Power Cashmere 250 ml

4,8 65 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -7 %
4 € 4,30 €

SCHWARZKOPF TAFT lak na vlasy Power Cashmere 250 ml

Prekvapivá pružnosť, úžasná hebkosť a dokonalá fixácia v jednom? To všetko ponúka lak na vlasy Schwarzkopf Taft Power Cashmere 250 ml mega silno tužiaci. Pokiaľ chcete docieliť styling, ktorý zaručuje silnú fixáciu a pocit perfektne pružných vlasov, ktoré sú hebké ako kašmír, skúste to práve s lakom Taft z radu Power s dotykom kašmíru. Nielen poskytuje mega silné spevnenie účesu, zároveň sa stará o suché a namáhané vlasy vďaka špeciálnemu ochrannému komplexu s provitamínom B. Lak na vlasy Taft Cashmere dodá vašim vlasom silu a objem. Vypĺňa trhlinky v jemnej štruktúre vlasov, ktoré vďaka tomu vyzerajú silnejšie. Navyše pozitívne pôsobí aj proti vypadávaniu. Nová posilňujúca receptúra s kofeínom preniká do štruktúry vlasov, kde ich hydratuje, uhladí na povrchu a zacelí poškodené miesta. Zároveň sa veľmi dobre viaže na vlasové folikuly a vlasy hydratuje bez toho, aby na dotyk pôsobili mastne. Nanášajte zo vzdialenosti cca 30 cm krátkymi strekmi. Pre neprehliadnuteľný objem naneste lak priamo ku korienkom.

Taft Power Cashmere vdýchne život vašim vlasom a poskytne:

  • Mega silnú fixáciu počas celého dňa
  • Vlasy pružné a hebké ako kašmír
  • Extra starostlivosť o suché a namáhané vlasy s provitamínom B
  • Prevenciu proti vypadávaniu vlasov vďaka kofeínu
  • Nezlepené a nezaťažené vlasy

Parametre a špecifikácia:

Zloženie:

dimethyl ether, alcohol denat., aqua, octylacrylamite/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, aminomethyl propanol, vinyl caprolactam/vp/dimethylaminoethyl methacrylate copolymer, parfum, niacinamide, panthenol, limonene, linalool, citronellol, benzyl alcohol, alpha-isomethyl ionone

Vhodné pre:
suché a poškodené vlasy

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Lak

Určenie

Určenie Pre ženy

Podľa radu

Podľa radu Taft

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred UV žiarením, Zamotávaním, Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Uhladenie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Poškodené, Suché

Objem

Objem 250 ml
Kód:  STL064
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000100477505
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16