Obnoviť stránku

Schauma šampón Silver Reflex 250 ml

4,7 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,89 €

Schauma šampón Silver Reflex 250 ml

Šampón SCHWARZKOPF SCHAUMA Silver Reflex sa postará o neutralizáciu nežiadúcich žltých tónov na šedivých alebo blond zosvetlených vlasoch. Unikátna receptúra šampónu so studenými farebnými pigmentmi pôsobí proti nežiaducim žltým odtieňom. Špeciálne ošetrujúce zložky šampónu SCHAUMA Silver Reflex posilňujú vlasovú štruktúru.


Kľúčové vlastnosti šampónu SCHAUMA Silver Reflex

  • Posilňujúci šampón Schauma Silver Reflex od značky SCHWARZKOPF
  • Neutralizuje nežiaduce žlté tóny na šedivých a blond zosvetlených vlasoch
  • Unikátna receptúra so studenými farebnými pigmentmi
  • Šampón posilňuje vlasovú štruktúru
  • Pre strieborne sa lesknúce vlasy bez nežiaducich žltých tónov

Pre silné a lesklé vlasy bez žltých odtieňov

Šampón Schauma Silver Reflex s mikroživinami pre blond, šedivé alebo zosvetlené vlasy obsahuje vyživujúce zložky a špeciálne technológir proti žltým tónom. Fialové pigmenty redukujú nechcené žlté a oranžové tóny objavujúce sa často na blond, zosvetlených, šedivých alebo melírovaných vlasoch.
Výsledkom sú silné a krásne blonďavé vlasy od korienkov až po končeky! Šampón Schauma Silver reflex je dostupný v dvoch veľkostiach, 250 ml a 400 ml. Navyše neobsahuje žiadne parabény ani silikóny.


Použitie:

Aplikujte šampón na vlhké vlasy. Nechajte pôsobiť 3 – 5 minút. Dôkladne opláchnite. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov používajte pravidelne.

Náš tip:

Pre dosiahnutie lepšieho efektu neutralizácie žltých tónov nechajte šampón pôsobiť 3 – 5 minút a až potom opláchnite. Optimálne výsledky dosiahnete pravidelným používaním. Vyskúšajte šampóny SCHAUMA Silver Reflex v kombinácií s NOVINKOUbalzamom SCHAUMA Silver Reflex na dosiahnutie vytúženej blond bez žltých tónov!

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Doisodium cocoamphodiacetate, Sodium chloride, Laureth-2, Glycol distearate, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium benzoate, Citric acid, Laureth-4, Parfum, Polyquaternium-10, Salicylic acid, Cocamidopropyl betaine, niacinamid, Panthenol, Acid violet 43, Sodium hydroxide, Hexyl salicylate, Glycerín, Propylene glycol

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Silver

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia, Hĺbkové čistenie, Farbenie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Starnúce a šedivejúce, Blond

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  VLS723
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3838905554468
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18