Obnoviť stránku

Schauma šampón Anti-Dandruff Intense 400 ml

4,7 41 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -18 %
3,19 € 3,89 €

Schauma šampón Anti-Dandruff Intense 400 ml

Nová receptúra s Pyrithionom zinku efektívne bojuje aj s neústupnými lupinami a predchádza ich opakovanému vzniku až na 6 týždňov. Jeho použitie je veľmi šetrné k citlivej pokožke hlavy, obmedzuje svrbenie a vysušovanie kože. Ideálny na každodenné použitie. Šampón Schauma, váš expert pre zdravo vyzerajúce vlasy bez lupín.


PREUKÁZANÁ ÚČINNOSŤ: Schauma s intenzívne posilňujúcim proteínom dodáva vlasom potrebné látky pre ich 100 % silu. Vaše vlasy budú krásne na pohľad a dokonale vyživené.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Čistota
  • Sila
  • Odolnosť
  • Aktivácia korienkov
  • Šetrný k vlasovej pokožke
  • Proti neústupným lupinám
  • Na denné použitie

Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, napeňte, potom opláchnite vodou. 
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre normálne až oslabené vlasy. Optimálne výsledky dosiahnete pravidelným používaním. Kožná znášanlivosť je dermatologicky dokázaná.

Objem:
400 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Panthenol, Hydrolyzed Keratín, Zinc Pyritión, Sodium Benzoate, Citric Acid, hydrogenated Castor Oil, Parfum, guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Limonene, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Propylene Glycol

 

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre mužov

Účinok

Účinok Lupiny, Regenerácia, Svrbenie

Typ vlasov

Typ vlasov Mastné

Objem

Objem 400 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  VLS441
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3838824208985
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12