Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF SCHAUMA Color Shine 400 ml

4,7 30 hodnotení
Super cena
2,69 € Ušetríte 0,16 €

SCHWARZKOPF SCHAUMA Color Shine 400 ml

Obohacujúca regenerácia a dokonalá starostlivosť pre farbené a melírované vlasy. Nová receptúra ??so systémom Shine-Reflex a UV filtrom sa stará o farbené vlasy a chráni ich pred vyblednutím. Pre dlhotrvajúcu ochranu farby a žiarivý lesk vlasov. Posilňuje štruktúru vlasov, pre pružnejšie a zdravo vyzerajúce vlasy plné lesku. Vlasy budú hebkejšie, silnejšie a dokonale ošetrené. Posilňuje vlasy od korienkov ku končekom. Zmenu pocítite už po prvom použití.


PREUKÁZANÁ ÚČINNOSŤ: Schauma s intenzívne posilňujúcim proteínom dodáva vlasom potrebné látky pre ich 100 % silu. Vaše vlasy budú krásne na pohľad a dokonale vyživené.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Čistota
  • Sila
  • Odolnosť
  • Aktivácia korienkov
  • Farebná žiarivosť a dlhotrvajúci lesk
  • Pre farbené a melírované vlasy

Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, napeňte, potom opláchnite vodou. 
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre normálne až oslabené vlasy. Optimálne výsledky dosiahnete pravidelným používaním. Kožná znášanlivosť je dermatologicky dokázaná.

Objem:
400 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Chloride, Panthenol, Hydrolyzed Keratín, Prunus armeniaca Kernel Oil, Benzophenone-4, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Laureth-4, PEG- 40 hydrogenated Castor Oil, Parfum, hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, polyquaternium-7, PEG-12 Dimethicone, guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Glycerín, Linalool, PEG-14M, Benzyl Alcohol

 

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 400 ml
Kód:  VLS443
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3838824086736
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03