Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Schauma šampón Nourish & Shine 400 ml

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,89 €

Schauma šampón Nourish & Shine 400 ml

Šampón SCHWARZKOPF z radu SCHAUMA Nature Moments s jahodami, banánmi a chia semienkami. Je vhodný predovšetkým pre veľmi poškodené vlasy. Výrobky z radu Nature Moments sú inšpirované nápojmi smoothie, ktoré sú prospešné pre vaše zdravie. Zloženie šampónu SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments je vegánske, ekologické a 100 %prírodné. Vašim vlasom poskytnú dôkladnú regeneráciu. Navyše neobsahujú silikóny.

Kľúčové vlastnosti šampónu SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Strawberry 400 ml

  • Šampón SCHWARZKOPF z radu SCHAUMA Nature Moments je vhodný pre poškodené vlasy
  • Inšpirované smoothie nápojom – jahody, banány a chia semienka
  • Zloženie šampónu Nature Moments je vegánske, ekologické a 100 % prírodné
  • Vlasom poskytuje dôkladnú regeneráciu
  • Neobsahuje žiadne silikóny

Použitie šampónu SCHWARZKOPF SCHAUMA

Šampón SCHWARZKOPF z radu SCHAUMA Nature Moments Strawberry naneste na mokré vlasy a začnite masírovať vlasy od korienkov a pokračujte smerom ku končekom. Následne šampón z vlasov dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Glycerín, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Fragaria vesca (jahoda) fruit extract, Musa paradisiaca (banán) fruit juice, Salvia hispanica seed extract, Disodium cocoamphodiacetate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Citric acid, Sodium benzoate, Behenamidopropyldimetylamino, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum (fragrance), Glycol distearate, Laureth-4, Lactic acid, hydrogenated castor oil, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, Sodium hydroxide, Benzyl alcohol, Potassium Sorbate, CI 17200 (red 33).

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 400 ml
Kód:  VLS12764
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000101242003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03