Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Acai 400 ml

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 2,59 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,40 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 2,22 €/ks

SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Acai 400 ml

Šampón SCHWARZKOPF z radu SCHAUMA Nature Moments s acai plodmi, mandľovým mliekom a ovsenými vločkami. Je vhodný predovšetkým pre suché až veľmi suché vlasy. Výrobky z radu Nature Moments sú inšpirované nápojmi smoothie, ktoré sú prospešné pre vaše zdravie. Zloženie šampónu SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments je vegánske,ekologické a 100 % prírodné. Vašim vlasom poskytnú dôkladnú regeneráciu. Navyše neobsahujú silikóny.

Kľúčové vlastnosti šampónu SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Acai 400 ml

  • Šampón SCHWARZKOPF z radu SCHAUMA Nature Moments je vhodný pre poškodené vlasy
  • Inšpirované smoothie nápojom – jahody, banány a chia semienka
  • Zloženie šampónu Nature Moments je vegánske, ekologické a 100 % prírodné
  • Vlasom poskytuje dôkladnú regeneráciu
  • Neobsahuje žiadne silikóny

Použitie šampónu SCHWARZKOPF SCHAUMA

Šampón SCHWARZKOPF z radu SCHAUMA Nature Moments Acai naneste na mokré vlasy a začnite masírovať vlasy od korienkov a pokračujte smerom ku končekom. Následne šampón z vlasov dôkladne opláchnite.

Zloženie: Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Glycerín, Cocamidopropyl betaine, Prunus amygdalus dulcis (sweet Almond) oil, Euterpe oleracea fruit extract, Avena sativa (OAT) kernel extract, Sodium chloride, Disodium cocoamphodiacetate, Coco-Glucoside, glyceryl Oleate, Citric acid, Sodium benzoate, Behenamidopropyldimetylamino, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum (fragrance), glycol distearate, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, Laureth-4, Lactic acid, hydrogenated castor oil, Sodium hydroxide, Benzyl alcohol, Propylene glycol , Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, hydrogenated palm glycerides citrate, Sorbic acid, Dehydroacetic acid, CI 60730(ext. violet 2), CI 17200 (red 33).


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 400 ml
Kód:  VLS12763
Produktové číslo:  9000101241648
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02