Obnoviť stránku

Schauma 2 in 1 šampón Sports Power 400 ml

4,7 41 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,59 €

Schauma 2 in 1 šampón Sports Power 400 ml

Intenzívne ošetrujúci šampón Schauma Sports určený pre vlasy a telo aktívneho muža. Vylepšená receptúra ??bez silikónov s Karnitínom-T a proteínom okamžite posilňuje vlasovú štruktúru. Dodá vlasom pevnosť a silu. Pre dlhotrvajúci účinok a 100 % sviežosť.


PREUKÁZANÁ ÚČINNOSŤ: Schauma s intenzívne posilňujúcim proteínom dodáva vlasom stratené látky a posilňuje ich oslabené časti. Vaše vlasy budú krásne na pohľad a dokonale vyživené.

Kľúčové vlastnosti

Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, napeňte, potom opláchnite vodou. 
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre suché a poškodené vlasy. Optimálne výsledky dosiahnete pravidelným používaním. Kožná znášanlivosť je dermatologicky dokázaná.

Objem:
400 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaín, Hydrolyzed Keratín, Glycine, Panthenol, Carnitine, Taurín, Tartaric Acid, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Cocamide MEA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum , polyquaternium-10, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, CI 16035, CI 19140, CI 15985

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov

Účinok

Účinok Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 400 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  VLS450
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000100860246
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03