Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Schauma šampón Fresh it Up! 400 ml

4,6 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,89 €

Schauma šampón Fresh it Up! 400 ml

Šampón pre vitalitu vlasov s prírodnou silou extraktu z mučenky, ktorý je určený pre rýchlo sa mastiace korienky a suché končeky. Dodá vlasom jedinečný lesk a hebkosť, budú dokonale vyživené od korienkov ku končekom. Mučenka jemne čistí korienky vlasov, zároveň sa stará o namáhané končeky, to všetko pre dlhotrvajúci pocit regenerovaných a sviežich vlasov.


PREUKÁZANÁ ÚČINNOSŤ: Schauma s intenzívne posilňujúcim proteínom dodáva vlasom potrebné látky pre ich 100 % silu. Vaše vlasy budú krásne na pohľad a dokonale vyživené.

Kľúčové vlastnosti

  • Čistota
  • Sila
  • Odolnosť
  • Aktivácia korienkov
  • Objem
  • Pre suché a vyčerpané vlasy

Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, napeňte, potom opláchnite vodou. 
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre normálne až oslabené vlasy. Optimálne výsledky dosiahnete pravidelným používaním. Kožná znášanlivosť je dermatologicky dokázaná.

Objem:
400 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Chloride, Hydrolyzed Keratín, Glycine, Panthenol, Passiflora edulis Fruit Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, Citric Acid, laureth-4, Parfum, polyquaternium-10, hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Linalool, Limonene, Glycerín

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Mastné, Normálne, Poškodené

Objem

Objem 400 ml
Kód:  VLS447
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3838824293813
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16