Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 Havrania čierna 60 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,09 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 4,76 €/ks

SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 Havrania čierna 60 ml

Túžite po zmene farby svojich vlasov, ale bojíte sa poškodenia? Farba na vlasy SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 sa postará o krásne, zdravé a vyživené vlasy. Dostane sa rovnomerne do vlasového vlákna a zaručí tak dlhotrvajúcu farbu, lesk aj silu. Kryje dokonca aj šediny. Hydratačná technológia vo vlasoch udrží potrebnú vlahu. Obsahuje blahodarný extrakt z aloe vera a z kaktusu, ktorý sa postará o dávku vitamínu E. Jojobový olej pôsobí proti poškodeniu a vysušeniu. Farbiaci gél SCHWARZKOPF PURE COLOR nesteká a dobre sa nanáša. Výsledkom sú hebké, žiarivé vlasy plné života s nádherným farebným odtieňom.

Kľúčové vlastnosti farby na vlasy SCHWARZKOPF PURE COLOR 1.0 Havrania čierna

  • Hydratačná technológia zanechá vlasy vyživené
  • Rovnomerne preniká do vlasových vlákien
  • Dlhodobá farba zakryje aj šediny
  • Obsahuje extrakt z aloe vera, kaktusu a jojobový olej
  • Farba SCHWARZKOPF PURE COLOR sa dobre nanáša

Zloženie:
FarbiacI gél: Aqua, Propylene Glycol, Ammonium Hydroxide, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Xanthan Gum, Sodium Sulfitate, Coco-Glucoside, Parfum, Carbomer, Xylitylglucoside, Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sulfuric Acid, 4-Amino-m-Cresol, Anhydroxylitol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Potassium Hydroxide, Toluene-2,5-diamín Sulfate, Rezorcinol, Sodium SILICATE, Niacínamid, 2-Methylresorcinol, Etidronic Acid, Xylitol, polyquaternium-39, 2-Amino-3-Hydroxypyridine, Glucose, Sorbitol, 2-Amino-6-chlór-4-nitrofenol.
Vyvíjač: Aqua, Hydrogen Peroxide, Propylene Glycol, Xhanthan Gum, Etidronic Acid, Sodium Hydroxide, 2,6-Dicarboxypyridine, Disodium Pyrosphate.
Kondicionér: Aqua, cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus armeniaca Kernel Oil, Panthenol, Izopropyl Myristate, Citric Acid, Stearamidopropyl dimetylamino, Phenoxyethanol, Izopropyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Metylparabén, Parfum, polyquaternium-37, Glycerín, Dicaprylyl Carbonate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, Lauryl Glucoside.

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Podľa radu Pure Color

Odtien

Odtieň Čierna

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Permanentná
Metóda farbenia Komplexné zafarbenie
Vlastnosti a zloženie Prírodné zložky či oleje
Forma farby Gélová
Kód:  VLS885
Produktové číslo:  9000101211139
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08