Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Professional Osis+ Glamination Prime Prep Spray 200 ml

4,7 3 hodnotení

SCHWARZKOPF Professional Osis+ Glamination Prime Prep Spray 200 ml

Vlasový sprej Schwarzkopf Osis Glamination Prime Prep Spray patrí do radu výrobkov určených pre starostlivosť o vlasy, ktoré sú obohatené o tekuté minerály pre prirodzený pohyb vlasov a ich vysoký a žiarivý lesk. Uplatní sa hlavne pri záverečnom stylingu vášho účesu. Vďaka unikátnemu riešeniu a zloženie s obsahom tekutých minerálov obalí vaše vlasy do hladkého vysoko reflexného filmu bez akéhokoľvek zaťaženia a prípadného zlepenia. Vlasový sprej uľahčuje rozčesávanie a poskytuje antistatický základ dodávajúci objem účesu. Chráni vlasy pred poškodením počas česania, fúkania a pred UV žiarením. Vlasy sú pripravené aj pre prípadné následné použitie stylingových produktov. Je preto vhodný pre dodanie záverečného lesku. Poskytuje prirodzenú fixáciu a vzhľad. Možno ho použiť aj pre vytváranie presných textúr. Ľahko sa vyčesáva. Nový vzhľad a tvar účesu nielen uvidíte, ale aj pocítite už po prvom dotyku. Doprajte si hodvábne hladké vlasy vytvarované do objemu s nádherným prirodzeným leskom.
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Aplikujte do vlhkých vlasov a prečešte. Ďalej potom pokračujte v bežnom stylingu. Sprej možno použiť aj na suché vlasy k príprave vlasov na pretvorenie štýlu.
Objem:
200 ml

Zloženie:
Aqua (Water, Eau)
Alcohol denat.
VP/VA Copolymer
Polyquaternium-11
Sodium Benzoate
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
PEG-12 Dimethicone
Panthenol
Cetrimonium Chloride
Quaternium-52
Parfum (Fragrance)
Benzophenone-4
Lactic Acid
PEG-14M
Propylene Glycol
Linalool
Benzyl Salicylate
Butylphenyl Methylpropional
Citronellol
Limonene
Benzyl Alcohol
Pantolactone
Geraniol
Quartz

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 200 ml

Podľa radu

Podľa radu Osis

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred UV žiarením, Žehlením, Fénovaním
Kód:  KSVL2515
Produktové číslo:  4045787329964
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04