Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Professional Osis + Flexwax 85 ml

5 11 hodnotení

SCHWARZKOPF Professional Osis + Flexwax 85 ml

Túžite po dokonalom stylingu bez jedinej chybičky? Rada si hráte s vlasmi a vytvárate fascinujúce účesy? Potom vás určite poteší, že existuje produkt, ktorý zaručí, že aj ten nejtitěrnější pramienok bude na svojom mieste. Produkt, s ktorým vytvarujete každý účes. Ultra silný krémový vosk od Schwarzkopf Professional je presne tým, čo vám vo stylingové výbave chýbalo.

V čom je ale lepšie ako nekonečné množstvo produktov dostupné na trhu? Je tolerantná voči chybám! Účes s ním nezaschne a nestvrdne, naopak - zostáva po celý deň tvárny, preto máte neobmedzene veľa možností úprav. Navyše vlasy nezaťažuje a nemastí, a jeho opláchnutie je veľmi ľahké.

Vhodný pre:
Všetky typy vlasov. Stupeň fixácie 4.

použitie:
Votrite do suchých vlasov a vytvarujte požadovaný účes či tvar.

Za účinok vďačí:
Starostlivo vybrané kombináciu voskov, emulgátorov a zmäkčovadiel.

zloženie:
Aqua (Water / Eau), Cera Alba (Beeswax), Petrolát, VP / VA Copolymer, Cetyl Ethylhexanoate, Copernicia Cerifera (Carnuaba) Wax, Octyldodecyl Stearate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Propylene Glycol, Steareth-21, Phenyl Trimethicone, hydrogenated Microcrystalline Wax, PPG-5-Ceteth-20, Dioktadecyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Aminometyl propanol, Carbomer, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, CI60730 (Ext. Violet 2), CI17200 (Red 33).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Vosk

Určenie

Určenie Pre mužov

Účinok

Účinok Objem, Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 85 ml

Podľa radu

Podľa radu Osis

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL2798
Produktové číslo:  4045787669640
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11