Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Peptide Repair

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Peptide Repair

Elegantná a praktická darčeková kolekcia vlasovej kozmetiky SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Peptide Repair nadchne každé dievča alebo ženu s poškodenými a slabými vlasmi. Súprava obsahuje micelárny šampón Peptide Repair, kondicionér v spreji Peptide Repair a masku na vlasy Peptide Repair s jemnými prírodnými výťažkami, vďaka ktorým budú oslabené vlasy hebké, hydratované a zachovajú si žiarivý odtieň po mnoho týždňov. Po ošetrení kozmetikou SCHWARZKOPF budú vlasy hydratované s uhladenými končekmi a zosilnenými korienkami. Súčasťou súpravy je aj praktická kozmetická taštička.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Peptide Repair

  • Súprava obsahuje micelárny šampón, kondicionér v spreji a masku na vlasy
  • Súprava Peptide Repair je špeciálne vhodná na slabé a lámavé vlasy
  • Zanecháva vlasové korienky poddajné a silné
  • Končeky vlasov sú vďaka kozmetike SCHWARZKOPF hladké
  • Udržuje farebný odtieň po mnoho týždňov
  • Vďaka prírodným výťažkom budú vlasy hebké a hydratované
  • Súčasťou je aj praktická kozmetická taštička

Typ vlasov:
Vhodné na slabé, lámavé a poškodené vlasy.

Micelárny šampón SCHWARZKOPF BC Bonacure Peptide Repair Rescue (250 ml)

Šampón Schwarzkopf BC Repair Rescue Shampoo je určený na dôkladné ošetrenie veľmi poškodených vlasov. Prípravok vlasy regeneruje, dodáva im silu, hydratáciu a hĺbkovú výživu. Sila nového zloženia s Cell Perfector technológiou spočíva vo vyššej koncentrácii proteolipidov a výkonnej kombinácii hydrolyzovaného keratínu a proteínovej zložky, ktoré pôsobia vo vlasových bunkách. Tieto látky zaceľujú trhliny vo vlasových vláknach a dodávajú vlasom pevnosť, pružnosť a vitalitu. Technológia Amino Cell Rebuild s aminokyselinami a ošetrujúcim panthenolom obnovuje prirodzenú pružnosť vlasov posilnením ich štruktúry. Šampón vlasy ošetruje, vyživuje a hydratuje. Šetrná textúra vlasy nezaťažuje a po použití zanechá vo vlasoch jemnú nevtieravú vôňu.

Aplikácia:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Dimethicone Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane, Copolymer, Hydrolyzed Keratin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamide MEA, Parfum (Fragrance), Laureth-4, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate
Hydrogenated Castor Oil, Linalool, Laureth-23, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Glycerin, Trideceth-5, Salicylic Acid, Propylene Glycol, CI 77891 (Titanium Dioxide).

Kondicionér v spreji SCHWARZKOPF BC Bonacure Peptide Repair Rescue (200 ml)

Kondicionér Schwarzkopf BC Cell Perfector Repair Rescue Spray Conditioner je prípravok na intenzívnu regeneráciu poškodených vlasov. Rýchlej a účinnej regenerácii vlasov napomáha zložka Amino Smoothener s obsahom aminokyselín, ktoré zabezpečujú správnu výživu vašich vlasov. Vlasy sa po použití kondicionéru lepšie udržiavajú, sú do hĺbky hydratované, hladké, viditeľne lesklejšie a dokonale posilnené. Pri tepelnej úprave účesu sa tak znižuje pravdepodobnosť poškodenia disulfidických mostíkov vo vlasoch. Doprajte svojim vlasom prirodzenú pružnosť a pevnosť.

Aplikácia:
Pred aplikáciou pretrepte a naneste na vysušené vlasy. Po aplikácii neoplachujte!

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Trisiloxane, Alcohol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Cyclomethicone Stearamidopropyl Dimethylamine, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Lactic Acid Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Panthenol, Cetrimonium Chloride, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional Linalool, Limonene, Citric Acid, Phenoxyethanol, CI 15985 (Yellow 6), CI 17200 (Red 33).

Maska na vlasy SCHWARZKOPF BC Bonacure Peptide Repair Rescue (200 ml)

Hydratačná vlasová maska SCHWARZKOPF BC Bonacure Peptide Repair Rescue predstavuje finálny krok v dokonalej starostlivosti o farbené vlasy. Vďaka maske budú vlasy doslova hýriť zdravím a vitalitou. Dokáže vlasy regenerovať po celej ich dĺžke a ešte viac predlžuje životnosť farby. Dokáže vlasové vlákna posilniť a odstrániť tak ich prílišnú jemnosť a lámavosť.

Aplikácia:
Aplikujte na vlhké, šampónom umyté vlasy. Nechajte chvíľu pôsobiť podľa doby uvedenej na obale a potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Trisiloxane, Alcohol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Cyclomethicone Stearamidopropyl Dimethylamine, Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Lactic Acid Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Panthenol, Cetrimonium Chloride, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional Linalool, Limonene, Citric Acid, Phenoxyethanol, CI 15985 (Yellow 6), CI 17200 (Red 33).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  VBAL708
Produktové číslo:  4045787532012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03