Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Scalp Genesis Rebalancing 100 ml

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Scalp Genesis Rebalancing 100 ml

Trápia vás lupiny a suchá koža hlavy? Riešením je intenzívne vlasové sérum BC Scalp Genesis Rebalancing od Schwarzkopf Professional. Efektívne pomáha odstraňovať mastnotu, zvyšky produktov, zanecháva vlasy v optimálnom stave a predchádza vysúšaniu pokožky a tvorbe lupín. Navracia citlivej pokožke hlavy rovnováhu, chráni ju pred vonkajšími vplyvmi a pomáha ju upokojovať. Keratín obsiahnutý v sére Schwarzkopf Professional spevňuje vlasovú štruktúru. Sérum obsahuje mentol, vďaka ktorému osviežuje pokožku hlavy a bojuje proti pocitu svrbenia. Doprajte svojim vlasom úľavu a špeciálnu starostlivosť prostredníctvom vlasového séra BC Scalp Genesis Rebalancing.


Kľúčové vlastnosti séra na vlasy Schwarzkopf Professional BC Scalp Genesis Rebalancing

  • Bojuje proti suchej pokožke hlavy a tvorbe lupín
  • Sérum vlasy hĺbkovo vyživuje a hydratuje
  • BC Scalp Genesis Rebalancing spevňuje vlasovú štruktúru
  • Sérum Schwarzkopf osviežuje pokožku hlavy a bojuje proti pocitu svrbenia
  • Sérum na vlasy navracia pokožke hlavy rovnováhu

Použitie:
Jemne vmasírujte do pokožky hlavy – ku korienkom vlasov. Pre optimálne výsledky je potrebné používať denne po dobu 5 – 6 týždňov v kombinácii s BC Scalp Genesis šampónom proti lupinám.

Účinné zložky:

  • StemCode Complex – detoxikuje vlasy a pokožku, navracia im rovnováhu, chráni vlasy a pôsobí proti poruchám pokožky hlavy.
  • Vitamín B5 – poskytuje hydratáciu a pomáha vyrovnať hladinu rovnováhy vnútri vlasov a vlasovej pokožky

Zloženie:
Aqua, alcohol, hydrolyzed soybean extract, hydrolyzed rice extract, zinc pyrithione, glycerin, tetrahydroxypropyl, ethylenediamine, carbomer, tocopheryl, acetate parfum niacinamide, allantoin, panthenol, menthol, geraniol, hexyl cinnamal, hydrolyzed keratin, benzyl alcohol citronellol, sodium benzoate, butylphenyl, methylpropional, phenoxyethanol, eugenol, potassium, sorbate



Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Objem

Objem 100 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová
Kód:  VLS1259
Produktové číslo:  4045787430721
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09