Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Treatment 100 ml

4,8 4 hodnotení

SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Treatment 100 ml

Vlasový olej BC Oil Miracle je určený ako záverečná starostlivosť pre normálne až husté, suché a poškodené vlasy. Prípravok vlasom dodáva hĺbkovú výživu a prirodzený lesk. Účinne vlasy rozpletá, uľahčuje ich rozčesávanie, fénovanie a predchádza ich krepovateniu. Obsahuje ošetrujúce látky, ktoré vlasy hydratujú a dodávajú im mladistvý vzhľad. Starajte sa o svoje vlasy luxusným prípravkom!
Prípravok obsahuje výťažky zo semien opuncie, ktoré pôsobia ako jedinečný omladzujúci elixír. Sú až štyrikrát účinnejšie ako arganový olej. Výťažky spoľahlivo bojujú proti predčasnému starnutiu pokožky hlavy a vďaka vysokému obsahu vitamínu E chránia vlasy pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Esenciálne mastné kyseliny a omega 6 spomaľujú starnutie buniek, hydratujú, vyživujú a dodávajú vlasom pružnosť. Dodajte svojim vlasom potrebnú výživu a ochranu, aby boli zdravé, pružné a krásne!
Aktívne látky:
Výťažky zo semien opuncie – pôsobia ako omladzujúci elixír, spoľahlivo bojujú proti predčasnému starnutiu pokožky hlavy.
Vitamín E – chráni vlasy pred vonkajšími škodlivými vplyvmi.
Esenciálne mastné kyseliny a omega 6 – spomaľujú starnutie buniek, hydratujú, vyživujú a dodávajú vlasom pružnosť.

Typ vlasov:
pre normálne, husté, suché a poškodené vlasy.
Použitie:
Rozohrejte niekoľko kvapiek oleja v dlaniach a naneste ho od stredných dĺžok ku končekom vlhkých vlasov. Dôkladne prečešte a neoplachujte. Pre ešte väčšiu ochranu proti krepovateniu možno pridať niekoľko kvapiek prípravku aj počas fúkania a tiež do suchých vlasov pre záverečné uhladenie a lesk.
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S vitamínmi

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne, Poškodené, Suché

Objem

Objem 100 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Typ

Typ Olej

Účinok

Účinok Lesk
Kód:  KSVL2588
Produktové číslo:  4045787269178
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13