Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Mask 150 ml

SCHWARZKOPF Professional BC Oil Miracle Barbary Fig Oil Restorative Mask 150 ml

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
 
 

Maska na vlasy BC Oil Miracle je určená pre ošetrenie poškodených vlasov bez života. Prípravok mdlé vlasy rýchlo a účinne do hĺbky vyživuje, hydratuje a zvyšuje ich elasticitu. Použitie masky uľahčuje následné rozčesávanie vlasov a ich úpravu. Rozmaznávajte svoje vlasy kvalitným prípravkom, aby boli zdravé a prirodzene žiarivé.
Výťažky zo semien opuncie fungujú ako jedinečný elixír mladosti, ktorý je až 4× účinnejší ako arganový olej. Účinne bojuje proti starnutiu vlasovej pokožky a dodáva vlasom lesk aj vitalitu. Spoľahlivo vlasy chráni proti voľným radikálom, vyhladzuje vlasové vlákno, hydratuje, vyživuje a dodáva vlasom pružnosť. Doprajte si šetrný a veľmi účinný prípravok, ktorý vaše vlasy zdokonalí!
Aktívne látky:
Výťažok zo semien opuncie (Barbary Fig) – bojuje proti starnutiu, má vysoký obsah vitamínu E, esenciálnych mastných kyselín a omega 6. Funguje ako silný antioxidant, zastavuje starnutie buniek, stimuluje ich obnovu a pomáha vlasy a pokožku hlavy chrániť pred voľnými radikálmi, vyhladzuje , hydratuje, vyživuje a dodáva vlasom pružnosť.
Typ vlasov:
Pre poškodené vlasy bez života.
Použitie:
Nanášajte na umyté vlasy, nechajte pôsobiť 5 – 10 minút a potom opláchnite. Používajte 1 – 2× týždenne.
Objem:
150 ml
Zloženie:

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dicaprylyl Carbonate, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Glycol Distearate, Dimethicone, Opunta Ficus-Indica Seed Oil, Hydrolzyed Keratin, Behntrimonium Chloride, Polyquartinium-37, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, Prunus Armenica (Apricot) Kernal Oil, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Linalool, Citric Acid, Lauryl Glucoside, Butylphenyl Methylproponial, Limonene, Benzyl Alochol, Geraniol, Potassium Sorbate, Cl 60730 (Ext.Violet 2), Cl 15985 (Yellow 6), Cl 17200 (Red 33).

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Maska

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Typ

Typ Maska
Kód:  KSVL2587
Produktové číslo:  4045787269093
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16