Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Red Micellar 250 ml

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Red Micellar 250 ml

Pigmentovaný micelárny šampón Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Red Micellar s keratínom viditeľne zvýrazňuje červené farbené základy a podporuje lesk a žiarivosť červených vlasov. Dokonale spevňuje vlasovú štruktúru a obnovuje ochrannú vrstvu vlasového povrchu. Chráni preto vlasovú štruktúru zvnútra aj zvonku. Šampón Schwarzkopf Professional vracia vašim vlasom optimálnu hodnotu pH 4,5 a zaručuje farbeným vlasom doposiaľ najbližšie priblíženie k nulovému blednutiu farby.

Kľúčové vlastnosti Schwarzkopf Professional Bonacure BC pH 4.5 Color Freeze Red Micellar

  • Pigmentovaný micelárny šampón s keratínom Schwarzkopf Professional
  • Podporuje lesk a žiarivosť červených vlasov
  • Navracia vašim vlasom optimálnu hodnotu pH 4,5
  • Freeze Red Micellar zaručuje farbeným vlasom doteraz najväčšie priblíženie k stavu nulového blednutia farby
  • Spevňuje vlasovú štruktúru
  • Bez silikónov

Použitie:
Naneste na vlhké vlasy, jemne vmasírujte. Nechajte pôsobiť po dobu 1 – 5 minút. Dôkladne opláchnite. Používajte denne pre intenzívny efekt. Používajte 1 – 2× týždenne na jemné zdôraznenie červeného tónu vlasov. Tento šampón je vysoko pigmentovaný. Odporúčame používať rukavice, aby ste zabránili zafarbeniu pokožky rúk a nechtov.

Zloženie:
Water, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-6 Carboxylic Acid, Sodium Chloride, Disodium Chloride, Coco-Gluscoside, Coco-Betaine, Cocamide MEA, PEG-120 Methyl Glucoside Dioleate, Fragrance, PEG-7 Dimethicone, Sodium Benzoate, Polyquaternium-10, Laureth-2, Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Propylene Glycol, Panthenol, Glycerin, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Benzophenone-4, PEG-14M, Mica, Hydrolyzed Keratin, Moringa, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, CI 77891, Titanium Dioxide, BCC12-Base.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov

Typ šampónu

Typ šampónu Micelárny

Účinok

Účinok Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 250 ml
Kód:  VLS1247
Produktové číslo:  4045787430271
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01